Lillestrøm
FAMILIEN BETYR ALT! Chris Holsten med søsteren Therese og mamma Wenche.  Foto: Anne Merete Rodem
FAMILIEN BETYR ALT! Chris Holsten med søsteren Therese og mamma Wenche. Foto: Anne Merete Rodem

15 kjappe med Byfesten-aktuelle Chris Holsten

Gratis på Byfesten! Lørdag 16. juni kl. 18.30 kan du oppleve Chris Holsten LIVE på Torvet i Lillestrøm. Bli bedre kjent med den populære Lillestrøm-artisten.

Se hele Byfesten-programmet her!

1. Siste sms?

– Oi, skal vi se … Den sendte jeg til managementet mitt, der står det «2 min». Jeg er nøye på å holde tiden, så ville si ifra at jeg var to minutter forsinket.

2. Det siste du spiste i går?
– I går lagde jeg pasta bolognese. Jeg har et par retter jeg føler jeg er god på, og «mat-kortet» spiller jeg på når jeg har en date. Da disker jeg opp med salmalaks eller spagetti. Utover det blir det altfor mye drittmat. Jeg er i studio i 10-12 timer hver dag og glemmer å spise. Plutselig blir jeg sulten og da er det fort gjort å gå til kebabsjappa i nabolaget. Ingen god løsning i lengden!

 

3. Hvordan holder du deg i form?
– Jeg har alltid spilt fotball og prøver å finne tid til det med Lillestrøm-gutta av og til. I tillegg elsker jeg å spille squash. I plateselskapets lokaler har vi cage ball, og det er veldig moro. Jeg burde trent mer styrke, men har ikke så god selvdisiplin der. Jeg unnskylder meg med at jeg ikke har så mye tid heller, for jeg er helt avhengig av å søvn og må prioritere syv-åtte timer hver natt. 
4. Hva betyr familien din for deg?

– Utrolig mye. I dag har søsteren min, mamma og jeg spist middag sammen på Fratelli. Vi sees ikke så ofte som vi kunne ønske, men vi snakker mye sammen på telefon. Det er alltid like koselig når vi møtes og vi er veldig glade i hverandre. Hele familien er veldig glad i musikk. Fatter'n spiller i storband, og til og med farfar på 86 år har spillejobber den dag i dag!

5. Livsmotto?
– Du lever bare en gang! Det er jo noe alle vet, men jeg synes det er viktig å tenke over hva det innebærer. Vi er født i verdens beste land. Mange har verken jobb eller mat på bordet. For meg er det verdifullt å bruke tid på venner og familie. Og musikk, naturligvis. Jeg er heldig som kan gjøre det jeg elsker å holde på med. 


SE VIDEO FRA BYFESTEN I FJOR! 


6. Hva leser du? 
– Ah, jeg er veldig dårlig på å lese bøker. Jeg er altfor nysgjerrig til å fokusere lenge på en tekst. Hjernen min går i spinn og jeg begynner å tenke på andre ting enn det jeg leser. Ligger jeg på stranda med en bok, må jeg titte opp hele tiden for å se på den som går forbi. Er det normalt? Haha. 

7. Verste uvane?
– I helgen var jeg på guttetur og mange av kompisene mine kommenterte at jeg hostet uten å holde meg for munnen! Det har jeg ikke lagt merke til selv, så det var fint de sa i fra.

8. Liker du å bade?
– Jeg elsker å bade i ferskvann, men er ofte på stranda på Sørenga også. Da tar jeg med reker og hvitvin, og det er utrolig deilig å henge der. Da jeg vokste opp var jeg mye på Nebben, det er en perle.
Det er gode minner … Vi kjøpte slush og is, og sjekket opp damer ved kiosken. Vi spilte også mye fotball der. Satte opp to sko og spilte til blodet rant. Vi ga alt, og kom alltid hjem med grønske på knærne.


9. Er du opptatt av klær? 
– Jeg være opptatt av det med tanke på at jeg er artist. Hvordan jeg ser ut er en del av pakka, men heldigvis får jeg god hjelp av både stylist og frisør. Jeg får en del klær som jeg må ha på meg med tanke på produktplassering, så det er jo et luksusproblem. Det er flotte klær jeg aldri hadde klart å finne på egen hånd.

10. Favorittplagg akkurat nå?

– Hettegenser! Jeg synes det er så behagelig! Men ikke si det til stylisten min. 

11. Hva med tatoveringer?
– Jeg er en snill gutt på innsiden, men jeg liker det litt rocka på utsiden. Jeg er veldig glad i tatoveringer, men muttern hater det.
12. Hva er ditt forhold til Byfesten i Lillestrøm?

– Det er helt unik stemning i Lillestrøm under Byfesten – den er helt fantastisk! Jeg gleder meg til å spille og det blir ganske spesielt siden dette er hjemme for meg. Jeg tror dette kommer til å bli min morsomste konsert noen sinne. Håper vi får fint vær!

13. Hva er ditt forhold til Lillestrøm i dag? 
– Jeg er kjempestolt av å være herfra og har lyst til å flytte tilbake til Lillestrøm når jeg en gang etablerer meg. Musikkmiljøet er helt enestående! Jeg har bodd på både Vigernes og Volla, og gikk på skole på Kjellervolla og Rælingen vgs.

14. Hva har din teaterbakgrunn fra Lillestrøm Kultursenter betydd for deg?
– Alt! Jeg begynte med teater og musikaler da jeg var en veldig liten gutt. Jeg husker spesielt godt at jeg hadde hovedrollen i «Oliver Twist», vi øvde hver dag i flere måneder. Det var utrolig moro. Jeg hadde aldri klart å opptre på Rådhusplassen foran 80 000 mennesker, på direktesendt TV, dersom det ikke var for sceneerfaringen fra teateret. Da hadde jeg sikkert kastet opp av skrekk. Jeg stortrives virkelig på scenen.

15. Hva skal du gjøre i sommer? 
– Sommeren er høysesong for oss artister og jeg har 8-10 festival- og eventjobber fremover. Til høsten skal jeg sannsynligvis ut på en liten turné, så det blir spennende og en del å forberede. Ferie får jeg ta etter det. 

Tilbake
ANNET INNHOLD