Lillestrøm
Monica Johansen og Lars Opheim ønsker alle velkommen til en deilig julelunsj med ALT du måtte begjære av tradisjonell julemat. (Annonse).
Monica Johansen og Lars Opheim ønsker alle velkommen til en deilig julelunsj med ALT du måtte begjære av tradisjonell julemat. (Annonse).

Alle elsker den tradisjonelle julelunsjen på Olavsgaard

– Nyt førjulstiden med kollegaer og samarbeidspartnere!

Det har blitt vanlig å ta med forretningsforbindelser ut på en deilig julelunsj, fremfor sene middager ute på byen, sier Monica Johansen ved Quality Hotel Olavsgaard.

MORMORS OPPSKRIFT: Husk å forsyne deg litt ekstra av den hjemmelagde sylten! 

I år har de en ny og smakfull overraskelse på bordet, det har kjøkkensjef Lars Opheim sørget for.


– Sylten var mormors stolthet. Jeg var mye sammen med henne på kjøkkenet hjemme i Gudbrandsdalen, og jeg spurte og gravde om alt mulig. Hun svarte tålmodig og lærte meg mye jeg fortsatt har glede av i dag. Så jeg har mye å takke henne for, sier Opheim.

 

I seksten år har han laget julemat til tusenvis av mennesker på det ærverdige hotellet på Hvam i Skedsmo kommune.

– Noen lager fremdeles sylte av hodet, men vi foretrekker ribben. Vi lager en mør og fin blanding av svor, kjøtt og fett, som blir helt perfekt med deilig krydder som nellik, ingefær, salt og pepper. Det smaker jul, sier kjøkkensjefen fornøyd.

Har du oppdaget opplevelsesguiden for Lillestrømregionen?

Bufféten bugner på Olavsgaard Hotel - her får du alt det du ønsker deg til jul. 

En god lunsj er en bedre idé

Monica Johansen, som er salg- og bookingansvarlig ved hotellet, forteller at stadig flere velger å ta med forretningsforbindelser på en rikholdig og ferdig dekket julebuffét til lunsj, fremfor å tilbringe sene kvelder på julebord ute på byen.

– Jul er tid for tradisjoner, så maten på bordet er av den herlige, tradisjonelle sorten. Altså ALT du måtte ønske deg, sier Johansen fornøyd. Hun forteller at på Olavsgaard er de så glad i juletradisjonen, så de moderniserer ikke julebordet

– Det eneste vi har endret på gjennom tidene, er julepynten, ler hun fornøyd.  

FULLT HUS HELE FØRJULSTIDEN:  - På Olavsgaard elsker vi tradisjoner - og det er det tydeligvis mange andre som også gjør, sier daglig leder ved Quality Hotel Olavsgaard, Geir Fjellheim, og salg- og bookingsjef, Monica Johansen. 

Tilbake
ANNET INNHOLD