Lillestrøm
Jarle Blindheim fra Bedriftsidretten i Akershus og Jannicke Holmgreen Lorentzen på Scandic Hotel i Lillestrøm inviterer til en pangstart på det nye året: Trappeløp torsdag 31. januar. Foto: Anne Merete Rodem
Jarle Blindheim fra Bedriftsidretten i Akershus og Jannicke Holmgreen Lorentzen på Scandic Hotel i Lillestrøm inviterer til en pangstart på det nye året: Trappeløp torsdag 31. januar. Foto: Anne Merete Rodem

Bli med til toppen av Lillestrøm!

– Dette er et sosialt og uhøytidlig motbakkeløp. Velkommen opp våre 12 etasjer, uansett om du går eller løper, sier arrangørene.

– Det er allerede 170 påmeldte, men vi har plass til flere. Dette er et løp som passer for alle, uansett form og ambisjonsnivå. Mange går hele veien opp, andre løper. Det viktigste er uansett å ha det gøy og gjøre noe hyggelig sammen med andre, og dette er en fin mulighet til en annerledes opplevelse, sier Jarle Blindheim. Han er daglig leder for Bedrifsidretten i Akershus, som samarbeider med Scandic Lillestrøm om arrangementet.

Noen av de som har meldt seg på allerede, er Nina Sennerud, Ida Nordhagen og Eva Loftesnes fra Top Temp i Lillestrøm. De har også rekruttert flere kolleager, så på selve dagen blir de mange fra selskapet. 
– Jeg skal GÅ, ler Nina Sennerud.  
Hun bor Sorenskriveren i Rælingen og går ofte Longsdalen for å holde seg i form. Hun er i tillegg opptatt av å støtte gode tiltak i byen. 
– Vi elsker slike intiativ, så det er klart vi skal være med! Trappeløpet er en fin anledning til å gjøre noe hyggelig sammen med kollegaer, så vi oppfordrer andre selskap til å melde seg på. Men det spørs om de slår oss, ler Nina Sennerud. 

HER KAN DU MELDE DEG PÅ TRAPPELØPET

TOP TEMP TAR TRAPPEN: Nina Sennerud, Ida Nordhagen og Eva Loftesnes har bare én etasje opp til kontoret, men legger inn litt ekstra trening i desember for å forberede seg til trappeløpet. 

– Det er overraskene hardt å gå opp 12 etasjer. Man får fort høy puls, så det er bare å disponere riktig. På toppen kan vi friste med en deilig smoothie, så m ler hotelldirektør Jannicke Holmgreen Lorentzen. 


Hun forteller at alle deltagerne er med i trekningen av flotte premier, som en gratis overnatting for to personer i den populære Kippe-suiten. Med en deilig frokost, naturligvis. 

Selv nøyer hotelldirektøren seg med å være arrangør i år – ikke deltager.

Hun har nemlig termin med sitt første barn tre dager etter trappeløpet. 


–  Ja, det blir stas! Vi har mye å glede oss til fremover, sier hun fornøyd. 

SE FACEBOOK-ARRANGEMENTET FOR TRAPPELØPET HER

MORO SAMMEN: - Trappeløpet er en fin måte å være sammen med kollegaer på utenom jobben, sier (f.v.) Eva Loftesnes, Ida Nordhagen og Nina Sennerud fra Top Temp. 

En som også har meldt seg på trappeløpet, er John Ivar Klever. Han er lærer ved Frogner skole og kultursenter, men tar turen innom  Scandic denne dagen for å teste trappeløpsformen.


Klever er mangeårig trippel-Birkebeiner og holder seg i god form hele året, med både løp, sykkel og ski. Men nylig tråkket han på et glasskår, som kanskje må opereres ut. Derfor er han noe usikker på om han klarer ambisjonene om å være blant de ti raskeste på trappeløpet.
– Men jeg skal være med om jeg så må hinke opp! Selv om dette bare er for moro, får det frem konkurranseinstinktet i meg. Så jeg gleder meg, sier han fornøyd. 

TRENER I TRAPPENE: John Ivar Klever ble nr 11 forrige gang og har store ambisjoner også for 2019-løpet. Her er han innom Scandic Hotel Lillestrøm for å teste formen. 
TAR DU UTFORDRINGEN? – Dette er noe alle kan være med på, uansett form og ambisjonsnivå. Det viktigste er å ha det GØY, sier Jarle Blindheim fra Bedriftsidretten i Akerhus og Jannicke Holmgreen Lorentzen fra Scandic Hotel Lillestrøm. 
Tilbake
ANNET INNHOLD