Lillestrøm
NICO & VINCE ÅPNER BALLET: Opplev superstjernene på Torvet i Lillestrøm, onsdag 13. juni kl. 20.30! 
NICO & VINCE ÅPNER BALLET: Opplev superstjernene på Torvet i Lillestrøm, onsdag 13. juni kl. 20.30! 

Byfesten gir folket én dag ekstra!

Byfesten i Lillestrøm utvider til en fem-dagers, historisk kjempefest!

Torsdag 14. juni kl 20.30 ønsker Byfesten velkommen til superkonsert med den populære rapperen Arif, på Lillestrøm Kultursenters utescene! 

Lillestrøm fikk Bystatus i 1998, og i juni 2018 skal jubileet behørig feires. Publikum kan vente seg tidenes Byfest, ifølge arrangørene på Lillestrøm Kultursenter.

– Vår gave til byen i anledning 20-års jubileet er at vi utvider festen med én dag – og at vi åpner med fantastiske Nico & Vinz. Dette er artister som er litt utenfor det Byfesten vanligvis har ressurser til å booke, sier Byfesten-general Robert Skrolsvik ved Lillestrøm Kultursenter. Han retter en stor takk til Byfestens jubileumssponsor, Akershus Energi, som har gjort dette mulig.

Lillestrøm-artisten Chris Holsten på hovedscenen - les saken her!

Lørdag 16. juni blir det herlig feststemning i Lillestrøm med fantastiske «Dance With a Stranger»! 

Daglig leder for varmevirksomheten i Akershus Energi, Frank Sagvik, forteller at Akershus Energi ønsker å støtte Byfesten – nettopp fordi det er Byfesten. En fest for hele byen, der alle konserter er gratis og der alle har mulighet til å være med.


– Vi ønsker å gjøre en forskjell og være en aktiv deltager i den videre utviklingen av Lillestrøm som en grønn by. Vi vil fokusere på fremtidsrettede og fornybare energiløsninger, og dette ønsker vi å synliggjøre gjennom Byfesten. Vi skal være med på byutviklingen og vi skal fortsette å være en del av løsningen. Vi håper at vårt engasjement kommer alle til gode, sier Sagvik.

Robert Skrolsvik fra Lillestrøm Kultursenter og Frank Sagvik fra Akershus Energi sørger for en knallåpning på Byfesten, onsdag 13. juni, med store aritstnavn på programmet. 

Skrolsvik mener det betyr mye for Byfesten å ha store navn på plakaten, særlig for ungdom.

– Det gir Byfesten et løft i forhold til profilering, og at viser alle aktører at denne typen engasjement er helt avgjørende for Byfestens mulighet til å kunne by på over hundre gratiskonserter i fem dager. Så dette er jeg hoppende glad for, jubler Skrolsvik.
Tidligere har Byfesten startet på torsdag og avsluttet på søndag, og i mange år var det Byfest fra onsdag til lørdag. I 2018 vil Byfesten for første gang vare i hele fem dager, fra onsdag 13. juni til søndag 17. juni.

SE HELE BYFESTEN-PROGRAMMET HER

Tilbake
ANNET INNHOLD