Lillestrøm
MEIERIKVARTALET FRA OVEN: I tillegg til 350 leiligheter, vil Meierikvartalet by på spennende butikker, koselige kafeer og restauranter, samt flotte fellesarealer med lekeapparater, vannspeil og mye boltreplass. @www.mir.no
MEIERIKVARTALET FRA OVEN: I tillegg til 350 leiligheter, vil Meierikvartalet by på spennende butikker, koselige kafeer og restauranter, samt flotte fellesarealer med lekeapparater, vannspeil og mye boltreplass. @www.mir.no

Byutvikling i Lillestrøm.
Hvor er vi på vei?

Lillestrøm Næringsråd inviterer til debattmøte om utviklingen av Lillestrøm By på Scene 5 (kafeen på Lillestrøm Kultursenter) tirsdag 26. mars klokka 19.30. 

Kristin Dale Selvig fra Skedsmo Kommune innleder med en kort presentasjon av konkrete planer samt kommunens vyer og visjoner. Marit Heiberg fra Kunnskapsbyen Lillestrøm snakker om prosjektet «Generasjon 2045» og viser FILM. 

I panelet: 

  • Maria Hoff Aanes, næringssjef i Skedsmo kommune
  • Kristin Dale Selvig, plan- og bygningssjef i Skedsmo kommune
  • Marit Heiberg, prosjektleder i Kunnskapsbyen Lillestrøm
  • Ronny Engebretsen, leder av Lillestrøm Eiendomsforum og daglig leder i ØIE
  • Johnny Brevik, administrerende direktør i BORI
  • Katrine Tandberg, eier og styreleder, Deg & Meg 

Møteleder er Sissel Tveit. Etter en debatt/samtale på scenen, åpner vi for at publikum kan komme med spørsmål og innspill.

Det er gratis inngang, men her blir det mye folk, så det kan være lurt å reservere plass HER eller på post@scene5.no 

NYTT OG SPENNENDE: Meierikvartalet vil bli et nytt landemerke i Lillestrøm.

StorOslo Eiendom har laget flere filmer som skal promotere MEIERIKVARTALET basert på tilreisende turister. De kan du se eksempel på her.

Sissel Tveit fra Scene 5 og Ronny Engebretsen fra ØIE Eiendom AS ønsker velkommen til en informastiv kveld om utviklingen i Lillestrøm. 
SVILLE: Taraldset Eiendom bygger en helt ny bydel i Lillestrøm - Lillestrøm Øst, der Sville er et av boligprosjektene. Noen av leilighetene får privat takterrasse, men her blir det også en felles takterrasse for alle beboerne. 
EKKO LILLESTRØM: EKKO er et prosjekt som er under regulering i Kvartal 1. Det prosjekteres kulturarealer i et eget bygg inntil Lillestrøm Kultursenter og i byggets base er det tilrettelagt for Lillestrøm Bibliotek. 
SATSNING PÅ KULTUR: Nye Akershus Kunstsenter vil bli en viktig del av utviklingen av Kulturkvartalet i Lillestrøm, og på denne måten en tydelig satsing på kultur som en del av byutviklingen. 
BYPARKEN I LILLESTRØM: Nye Akershus Kunstsenter sett fra Byparken (mot Rådhuset). 
GAMLE LILLESTRØM BLIR NY:  «Doktorgården» med doktorbolig og uthus, ble oppført i 1884. «Gamle Lillestrøm» består også av den gamle skolen, og Lærerboligen. 

Tilbake
ANNET INNHOLD