Lillestrøm
DEBUTERTE INTERNASJONALT: Heidi Rønning Dahl (t.v.), Lena Stensrud Sandum og  Karin Loughran fra Skedsmo Karateklubb, samt Vigdis Engen fra Sørum Karateklubb, representerte Norge og sikret seg bronse i lag-kata i Wado Kai All Nations Championship i Leichester.
DEBUTERTE INTERNASJONALT: Heidi Rønning Dahl (t.v.), Lena Stensrud Sandum og Karin Loughran fra Skedsmo Karateklubb, samt Vigdis Engen fra Sørum Karateklubb, representerte Norge og sikret seg bronse i lag-kata i Wado Kai All Nations Championship i Leichester.

Veteranene jubler for bronse i VM i karate!

De kunne vært mødrene til konkurrentene sine på matta i klassen +16 år, men slo knock-out nesten alle.

En stor delegasjon fra Skedsmo Karateklubb deltok denne helgen på Wado Kai All Nations Championship i Leichester, et VM for stilarten Wado Kai. Og det ble medaljehøst! 

SØLV TIL SØNN, BRONSE TIL MOR: Heine Søly sikret seg en strålende sølvmedalje i helgens mesterskap, mens mamma Karin Loughran ble bronsevinner i lag-kata. Begge fra Skedsmo Karateklubb. 

– Kjempegøy! Dette er helt klart det villeste vi noen sinne har gjort, ler jentene, som har trent karate sammen i flere tiår – med noen pauser her og der. Sammen med klubbvenninnene Karin Loughran, Vigdis Engen og Heidi Rønning Dahl tok de VM-bronse i lag-kata. I kata individuelt ble det to hederlige fjerdeplasser for Lena Stensrud Sandum og Vigdis Engen. 

SYNKRONISERTE BRONSEVINNERE: Jentene har terpet lenge for å være så synkroniserte som mulig i lag-kata. – Alt skal stemme og det er særlig temposkiftene som er utfordrende, sier de. 

– Vi har aldri tidligere stilt opp i en kata-konkurranse, og når vi først gjør det, så blir det VM. Det er ganske spesielt. Og det er første gang vi har med noen fra Skedsmo Karateklubb i kata, sier Sandum.

Skedsmo karateklubb er kjent for sitt store fightmiljø, takket være Arild Lund, mangeårig hovedtrener for Skedsmo karateklubb og landslagstrener for Norge. Han stiftet klubben i 1979 og har selv deltatt i mange nasjonale og internasjonale karatemesterskap – også som dommer.

KLUBBVENNINNER OG KONKURRENTER:  Nathalie Pedersen (15) og Hannah Stubsjøen (14) i action på Strømmen. I helgen ble det bronsemedalje til Hannah Stubsjøen (t.h.). 
SAMMEN ER DE DYNAMITT: Hovedtrener i Skedsmo Karateklubb, Arild Lund, jubler for bronsemedalje i fight for Anders Erlend Haugen. 
Tilbake
ANNET INNHOLD