Lillestrøm
Gled deg til å oppleve de energiske skuespillerne i Snilerevyen 2019! F.v. Ida Oldeide Hay, Snorre Kind Monsson og Lara Mreihil. Foto: Anne Merete Rodem
Gled deg til å oppleve de energiske skuespillerne i Snilerevyen 2019! F.v. Ida Oldeide Hay, Snorre Kind Monsson og Lara Mreihil. Foto: Anne Merete Rodem

– Det handler om å ha det bra

– De fleste skolerevyene er veldig politiske. Snilerevyen handler om å ikke ta alt så alvorlig.

I dag braker det løs med premiere på Lillestrøm videregående skoles årlige revy, Snilerevyen. Revysjefene Jenny Mood, Markus Nordbye og Lukas Linde kan knapt vente. Alle døgnets ledige timer de siste månedene har handlet om revyen, og nå er aulaen på skolen klar for innrykk av spente medelever, familie, venner og øvrig publikum. Alle er spente på hva den kreative gjengen i Snilerevyen har fått til i år.

– Det vil være et stolt øyeblikk for oss på premieren i kveld. Vi gleder oss til å se det ferdige resultatet av alt arbeidet som er lagt ned, sier revysjefene fornøyd.

KJØP BILLETTER TIL SNILEREVYEN HER

– Vi kunne valgt å ta opp mange alvorlige temaer, og er absolutt innom flere – men på vår egen måte. Alle gruppene har vært utrolig dyktige og jobbet intens hele juleferien for å komme i mål, sier Jenny og Markus, som selv har holdt i det administrative og økonomiske arbeidet i revyen.


TERNINGKAST 5 - LES ANMELDELSEN FRA ROMERIKES BLAD HER

TA VEL I MOT SNILEREVY-GJENGEN! Bakerst fra venstre: Aleksander Frontéri, Mina Nordbye, Bendik Lundsvoll, Magnus Stokkeland, Ole-Martin Sandness, Sigrid Nyhammer, Michelle Sandman, Sindre Scavenius, Tarjei Sjøberg. I midten f.v.: Markus Nordbye og Jenny Mood. Foran f.v.: Andrea Ulriksen, Sean Sasson, Selma Tærum, Kristine Lind, Andreas Gregersen, Sara Mreihil. – Vår jobb har vært å engasjere legge til rette. Vi har ansatt instruktører og sørget for det praktiske. Alle har vært så engasjerte og flinke, så dette har gått over all forventning. Det har vært en veldig morsom å lærerik prosess, men de er nå moroa virkelig begynner. Det vil være et stolt øyeblikk for oss på premieren i kveld, sier revysjefene.

Snilerevyen er med i Aftenpostens årlige anmeldelse av skolerevyer.
– Det er jo litt ekstra spennende, naturligvis, ler Jenny og Markus, som selv har vært med i Snilerevy-miljøet siden førsteklasse på Lillestrøm videregående skole.

– Vi begynte i kostyme- og sminkegruppa, og der lærte vi mye om hva som skal til i kulissene for at sluttresultatet på scenen skal bli bra. Også inspisientrollen er kjempeviktig – det å passe på at alle er på plass til enhver tid. Alle er avhengig av hverandre for at dette skal fungere.

Men bakgrunnen for engasjementet er ikke bare en glødende interesse for selve revyfaget. Det er hva revyen gjør med det sosiale miljøet på skolen.

– Snilerevyen engasjerer 170 elever på ulike linjer. Dette er en kjempeviktig, sosial arena for oss. Vi to hadde for eksempel ikke kjent hverandre dersom vi ikke hadde møttes her, sier Markus fornøyd.


– Nå er vi blitt så gode venner at vi har bestemt oss for å studere sammen etter videregående. Vi skal bli lektorer.
– Vi får håpe vi kommer til en skole med revy. Hvis ikke, så skal vi sørge for å dra det i gang. Det er ingenting som er bedre for et skolemiljø enn revy.

Tilbake
ANNET INNHOLD