Lillestrøm
KOM PÅ KONSERT! Bo Kaspers Orkester spiller på Nebbenfestivalen fredag 24. mai!
KOM PÅ KONSERT! Bo Kaspers Orkester spiller på Nebbenfestivalen fredag 24. mai!

Eksklusiv konsert på Nebben med Bo Kaspers Orkester!

Når Bo Kaspers Orkester inntar scenen på Nebben 24. mai gjør de en av kun 
to eksklusive festival­-
opp­tredener i Norge 
sommeren 2019.

Frontfigur Bo Sundström  tidligere i år at all fornuft tilsa at bandet burde ta en pause og hvile på sine laurbær etter fjorårets suksessturné i svenske arenaer, men at det samtidig er så utrolig moro å spille for folk at de nesten måtte ta noen jobber denne sommeren også.

 

Bo Kaspers Orkester ble dannet i 1991, da Bo Kasper Sundström møtte Michael Malmgren i øvingslokalene Fryshuset i Stockholm. Det begynte egentlig som et fritidsprosjekt, og Bo Kaspers Orkester var på et tidspunkt husorkester i to svenske tv-programmer – de populære Direkt från Berns og Ni bad om det. Noe som ikke var med på å gjøre gruppa mindre kjent.

 

Bo Kaspers Orkester hadde sin første konsert på Hot Wok Café i Stockholm, og ga ut sin første plate i 1993 med tittelen Söndag i Sängen. Oppfølgeren til debutalbumet kom i 1994-utgivelsen "På Hotell".


Dette ble gjennombruddet for gruppa i Norge, og en konsert i Oslo ble starten på en kjempesuksess her i landet. Albumet gikk til 4. plass på
VG-lista topp 40 og blei på lista i hele 34 uker. Plata inneholder meget radio-vennlige melodier som Puss, Ingenting alls og Hon är så söt.

 

Med 1,5 millioner solgte plater er Bo Kaspers Orkester et av Skandinavias største band og vokalist Bo Sundström fortsetter å reise rundt med sin katalog stappfull av kjente hits.

Tilbake
ANNET INNHOLD