Lillestrøm
MØT MENNESKENE BAK TITLENE: – Dette blir et av de første, store arrangementene som ny kommune og vi gleder oss til å utvikle Lillestrøm sammen, sier f.v.  Trine Myrvold Wikstrøm (rådmann), Jørgen Vik (påtroppende ordfører) og Maria Hoff Aanes (næringssjef). <br/>Foto: Anne Merete Hagnæss Rodem
MØT MENNESKENE BAK TITLENE: – Dette blir et av de første, store arrangementene som ny kommune og vi gleder oss til å utvikle Lillestrøm sammen, sier f.v. Trine Myrvold Wikstrøm (rådmann), Jørgen Vik (påtroppende ordfører) og Maria Hoff Aanes (næringssjef).
Foto: Anne Merete Hagnæss Rodem

– En knallstart for vår nye kommune!

Næringslivet i Lillestrøm skal fortsette å blomstre. Derfor inviteres alle som driver næring i kommunen til næringskonferanse fredag 10. januar på Norges Varemesse.

MELD DEG PÅ HER (GRATIS INNGANG)

– Dette er en gyllen mulighet for alle til å møte menneskene bak titlene. På Lillestrøm Næringskonferanse kan alle som skal bygge eller drive næring få muligheten til komme i kontakt med rette vedkommende i kommunen. Det snakkes mye om planer, politikere og systemer – og mange har naturligvis mange spørsmål om mye. På konferansen kan du stille spørsmålene ansikt til ansikt med rette vedkommende. Vi vil blant annet presentere den nye rådmannen, ordføreren, plansjefen og menneskene rundt disse. Her får du også vite mer om hva slags planer og visjoner kommunen har for fremtiden, sier næringssjef Maria Hoff Aanes.


Sammen med rådmann Trine Myrvold Wikstrøm og ordfører Jørgen Vik bruker hun deler av førjulstiden til å planlegge et skikkelig kick-off for næringslivet rett over nyttår. De håper mange fra det lokale næringslivet tar turen til Norges Varemesse fredag 10. januar for å dele sine tanker, ideer og visjoner for fremtiden.

 

Monica Mæland klipper snoren
Til å åpne Næringskonferansen kommer kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland:

– På konferansen vil vi også snakke om hva det innebærer å være ny kommune og ikke minst hvordan kommunen ønsker å fremstå ovenfor næringslivet. Vi ønsker å spille på lag og være en god samarbeidspartner, så vi må kunne tilby smidige løsninger. Vi vil gjøre vårt ytterste for å stimulere til nytenkning og nyutvikling. Vi ønsker rett og slett å være en foretrukken etableringskommune, sier Hoff Aanes.

NAV og Romerikes Blad vil også være til stede for å formidle hvordan de kan være relevante samarbeidspartnere for bedriftene. Hoff Aanes understreker at det er næringslivet som må utvikle løsninger for at vi skal kunne håndtere store samfunnsutfordringer som eldrebølgen og FNs bærekraftmål.

BØLGEN KOMMER: Eldrebølgen kommer også til Lillestrøm. Hvordan skal vi møte den?  

– Dette er jo store utfordringer også for kommunen, og derfor er det så viktig at vi samhandler på best mulig måte. Første skritt i å utvikle en sterkere næringsregion er å benytte seg av de mange positive synergiene som ligger i kjennskap og nettverk. Økt samarbeid også mellom aktørene i næringslivet vil kunne bidra til innovasjon og utvikling av stadig nye og bedre løsninger. Derfor er konferansen også tenkt som en viktig møteplass bedriftene seg i mellom.


Etter en plenumssesjon med foredrag, blir det muligheter for «speed dating» med representantene fra kommunen.
– Det er en flott mulighet til å knytte personlige relasjoner, så det håper vi mange benytter seg av.

 

Invitasjonen til dette kommer i midten av desember, og da blir det de som er påmeldt innen det som får denne muligheten.


Forfatter og foredragsholder Ståle Økland vil avrunde dagen med inspirasjon til videre arbeid. Økland har gitt ut hele syv bøker, blant annet «Tenk som en rockestjerne», om hvordan næringslivet må tenke litt mer som rockestjerner. Han har også skrevet om digitalisering, byutvikling og samarbeid.

SPARKER I GANG DET NYE ÅRET: Ordfører i Lillestrøm kommune, Jørgen Vik, og adm. dir. ved Norges Varemesse, Gunn Helen Hagen, ønsker hele næringslivet i Lillestrøm kommune hjertelig velkommen til Lillestrøm Næringskonferanse på Norges Varemesse fredag 10. januar 2020. 
Tilbake
ANNET INNHOLD