Lillestrøm
ALLE SKAL MED: Christoffer Imislund er selv en ivrig skater og tok med seg barna Ola (1) og Liv (3) til Lillestrøm Skatepark. - Utrolig gøy for oss alle, sier han fornøyd.
ALLE SKAL MED: Christoffer Imislund er selv en ivrig skater og tok med seg barna Ola (1) og Liv (3) til Lillestrøm Skatepark. - Utrolig gøy for oss alle, sier han fornøyd.

En supersuksess og en kul turistattraksjon!

– Skateparken er utrolig bra! Så kult at dere har fått til dette i Lillestrøm, sier Christoffer Imislund.

Christoffer Imislund fra Oslo benyttet fridagen med barna godt. Han oppdaget skateparken via noen venner på Facebook, og tok buss og tog fra Lilleborg for å besøke skateparken. 

– Jeg har skatet mye og det er ingen tvil om at denne er blant landets beste. Og beliggeneheten rett ved buss- og togstasjonen er jo helt genial, sier han fornøyd. Han har med seg barna Ola (1) og Liv (3), som han håper blir like ivrige som han selv på brettet. Liv suser rundt på sparkesykkelen sin, mens Ola foreløpig holder godt fast i hånden til pappa. 

UNNA VEI, HER KOMMER JEG! Ola Brandstad Imislund (1) elsker å skate, til pappa Christoffers store fornøyelse. Søster Liv (3) suser glad og fornøyd rundt på sparkesykkelen sin. 

Her kan du se Ola (1) i aksjon på skateboardet: 

HOPP! Christoffer Imislund i svevet. 

Gjør Lillestrøm mye bedre

Denne parken er veldig bra! Den gjør Lillestrøm mye bedre. Nå behøver vi ikke å dra til Oslo for å skate lenger, sier Marius Grønseth (16) og Tobias Lyngstad (16) fra Skedsmo. De har vært mye i skateparken de siste ukene og har noen tips til foreldre med små barn. 

– Skateparken er helt fantastisk! Nå behøver vi ikke å dra til Oslo for å skate lenger, sier Marius Grønseth (16) og Tobias Lyngstad (16) fra Skedsmo. 

– Det er noen uskrevne regler i parken, som at man ikke skal stå stille eller legge fra seg klær eller andre ting på steder der man kan skate. Det er viktig at man tar hensyn til «park-etiketten», sier Marius og Tobias. 
Her kan du se Marius i aksjon: 

SKATEPARKEN ÅPNER 1. MAI KL. 16.00 - LES MER OM ÅPNINGSSHOWET HER

Stella Hungerholt Langseth (9) synes skateparken er topp, men foretrekker sparkesykkel fremfor skateboard. 
Tilbake
ANNET INNHOLD