Lillestrøm
Foto: Statsministerens kontor
Foto: Statsministerens kontor

Erna kommer til Åråsen – kommer du?

Med kampanjen «10 minutter til Champions League» håper Skedsmo kommune og samarbeidspartnerne å trekke publikummere til storkampen LSK Kvinner-Barcelona på Åråsen.
SAMMEN FOR LSK KVINNER: Maria Hoff Aanes (næringssjef i Skedsmo kommune), Nanna Sohlberg (OBOS), Christer Futsæther (Ahlin Digitalbyrå), Ole Jacob Flæten (ordfører i Skedsmo), Stian Svae (OBOS) og Ronny Engebretsen (Øie Eiendomsutvikling). Stor takk også til Josephine Leine Granlie (Stor-Oslo Eiendom), ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Anne Merete Rodem 

– Ingen over, ingen ved siden. Det er ingen som kan måle seg med LSK Kvinner her til lands. Men det ble et langt sprang fra Sandviken til Barcelona, sier Arne Scheie, fotball-kommentatorlegende i NRK. Han mener 3-0 tapet i Barcelona er et vanskelig utgangspunkt for returkampen, men at det uansett er viktig at publikum kommer på kamp for å støtte damene. 

– Det er viktig for oss å få fortalt de gode historiene om Lillestrøm. Jeg er ikke veldig fotballinteressert, men ser stadig etter muligheter for å promotere Lillestrøm. Champions League er jo stort og kan bidra til å sette Lillestrøm på kartet. I tillegg er det  utrolig kult at vi har så flinke jenter her, sier Maria Hoff Aanes.


Hun er næringssjef i Skedsmo kommune og engasjert i alt og alle som kan profilere Lillestrøm på en god måte. Så denne sjansen kunne hun ikke la gå fra seg.

Næingssjefen og ordførereren i Skedsmo slår flere fluer i en smekk med kampanjen «10 minutter til Champions League». – Vi promoterer Lillestrøm, skaper liv i byen og bidrar til en skikkelig heiagjeng for jentene, sier de fornøyd. 

Et stort spleiselag

Det er ikke så lenge siden ideen så dagens lys. Aanes tok kontakt med Christer Futsæther i Ahlin digitalbyrå for å høre om han syntes det var en god idé. Det gjorde han, og ballen rullet fort videre. Med seg på spleiselaget fikk de Øie Eiendomsutvikling med Ronny Engebretsen i spissen - som sammen med OBOS og Stor Oslo Eiendom med Meierikvartalet - satser stort i Lillestrøm.


Her kan du kjøpe billetter til kampen LSK KVINNER-FC BARCELONA

– At LSK Kvinner spiller i Champions League er stort. De fortjener heder og ære, og full stadion på onsdag. Jeg håper alle kommer på Åråsen for å støtte laget, sier Maria Hoff Aanes og Christer Futsæther. Her foran sine egenproduserte budskap på skjermene på Lillestrøm Stasjon. 

«10 minutter til Champions League»

– Det er tydelig at dere er flere som synes dette er moro, ler Aanes fornøyd.

Sammen etablerte de kampanjen «10 minutter til Champions League», som skal vises på hele 37 digitale skjermer inne på Oslo S, samt på storskjermen over Oslo City og på skjermene på Lillestrøm Stasjon. I tillegg blir det plakater på perrong 11 på Oslo S. Kommunikasjonen er tydelig: Det er bare 10 minutter til Champions League!

SE TV2-PROMO HER


­ – I tillegg vil både OBOS, Øie Eiendomsutvikling, Meierikvartalet og Skedsmo kommune dele dette i sine kanaler. Det må være lov å si at dette er utrolig kult? Det er i alle fall veldig moro å oppleve at vi har så mange gode krefter her som ønsker å promotere Lillestrøm. Nå ble det litt action! Det er gøy å se hva som er mulig å få på plass bare det er vilje til stede, sier Maria Hoff Aanes. At så også Statsministeren takket ja til invitasjon til kamp, er en stor bonus og bidrar til å kaste ekstra glans over jentene. Jeg gleder meg skikkelig til onsdag, smiler Aanes.

LSK KVINNER 2019 

KAN DU IKKE KOMME PÅ KAMP? Kampen vises også på TV2 Zebra!

  

Rekord i fare
Onsdag spilte LSK Kvinner mot Barcelona i den første av to kvartfinaler på Barcelona-kvinnenes arena Mini Estadi, som ligger like ved Camp Nou. LSK Kvinnene gikk på et forsmedelig tap (3-0), men revansjelysten er stor når Barcelona kommer på besøk onsdag 27. mars 2019.

 

– Jeg håper mange kjenner sin besøkelsestid og kommer på en skikkelig, skikkelig bra kamp, sier stopperkjempen Ingrid Moe Wold til NTB.

Hun troner øverst på LSK Kvinners adelskalender med sine 195 seriekamper for klubben.

– Jeg håper og tror at de som liker fotball har lyst til å se en kvartfinale i mesterligaen! Det er ikke ofte man kan oppleve det i Norge, supplerer landslagsspiller Guro Reiten.

LSK Kvinners trener Hege Riise er den kvinnelige fotballspilleren som har spilt flest landskamper for Norge, hele 188 stk.

LSK Kvinner, som har slått ut Zvezda-2005 og Brøndby på veien til kvartfinalen, har brukt mye tid på å analysere Barcelona på video, forteller kaptein Moe Wold.

– Det finnes helt klart muligheter, men vi møter et helt annet tempo enn det vi er vant med. Vi må prøve å håndtere det på best mulig måte.

Inn mot kampen mot det spanske storlaget på Åråsen onsdag 27. mars 2019 er det ifølge markeds- og kommunikasjonsansvarlig Anna Collett forhåndsolgt ca. 2500 billetter – én uke før kamp. Vi håper mange får med seg kampanjen, og ønsker å bruke onsdag kveld på Åråsen for å gi jentene det løftet de fortjener for den innsatsen de legger ned, sier Collett.

 

STØTT LSK KVINNER – KOM PÅ KAMP! BILLETTER HER

                                                          

Kilder: LSK Kvinner, ©NTB

Tilbake
ANNET INNHOLD