Lillestrøm
SKAPER NYTT KONSEPT: Per Ivar Hansen og Børre «DJ Project» Tosterud ble på en ferietur i sommer enige om konseptet «F Lounge» på Fratelli, med god musikk for voksne og muligheter for å prate sammen.
SKAPER NYTT KONSEPT: Per Ivar Hansen og Børre «DJ Project» Tosterud ble på en ferietur i sommer enige om konseptet «F Lounge» på Fratelli, med god musikk for voksne og muligheter for å prate sammen.

– Et sted for alle som vokste opp med Buddha Bar og Café del Mar

Mr. Fagerborg himself, Børre «DJ Project» Tosterud, børster støvet av miksepulten og stiller opp når Per Ivar Hansen kaller på ham.

Savner du musikken fra strandbarene på Ibiza? Da er det bare å stikke hodet innom Fratelli fredag 7. september eller lørdag 8. september fra kl. 21.30. Da vil DJ Project og DJ Jørgen alternere bak miksepulten, i det nyoppussede, freshe DJ-hjørnet, malt av Fru Bugge. 

Les mer Fru Bugges fantastiske veggpryd på Fratelli her!

Per Ivar Hansen forteller at målet er å tilby voksne folk et alternativ på kvelden. Et sted med god musikk, men ikke så høy musikk at man ikke kan snakke sammen. 

FARGEFEST: Hilde Bugge, med kunstnernavnet Fru Bugge, synes alle vegger fortjener litt fest. – Farger gir oss energi og det har ingen vondt av, sier hun fornøyd. 

Ingen ønskelåter

– Når restauranten stenger kl. 21.30, transformeres hele barområdet ut mot gaten til en lounge-bar. Her kan man nyte et glass med gode venner og god musikk. Og man kan prate sammen, for musikken blir ikke så høy at det ikke skal være mulig. Da forsvinner jo hele poenget. Men det blir ikke noe dansegulv, sier Per Ivar fornøyd. 

– Og ingen ønskelåter! ler Børre Tosterud inn. 


«Mr. Fagerborg» lukter sagmugg. Han er på vei inn i manasjen igjen, bare måneder etter at Fagerborg lukket dørene for godt.
– Ja, dette er så hyggelig, så det vil jeg være med på, sier Børre Tosterud, med kunstnernavnet «DJ Project».

Han skal lage en Spotify-liste med stamsted-låter. For det meste bestående av musikk han selv har hørt på de siste 20 årene, og som han vet mange på hans egen alder har et forhold til. 

– Det blir mye deilig chillout og lounge-musikk fra Café del Mar- og Buddha Bar. Det er viktig at det er gjenkjennelig, sier Børre. Per Ivar har også tro på konseptet. 
– Vi gleder oss til dette og håper det kommer mye folk. I starten gjør vi dette én helg i måneden frem til jul, så får vi se hvordan det fungerer. Kommer det mye folk, så kan vi tilby «F Lounge» hver helg etter nyttår. Men Børre orker ikke å jobbe hver helg, så da får vi vel dra inn noen flere DJ-er. 

Tilbake
ANNET INNHOLD