Lillestrøm

Fetsund Lenser - Historie på vann!

Historiske Fetsund lenser byr på mange muligheter. Nydelig natur, områder hvor man kan slå seg ned, og et besøkssenter med aktiviteter og museum om tømmerfløting.

Fetsund Lenser byr på varierte aktiviteter for alle!

Ta med deg familie og venner på en dag i et levende museum på vann! Fiske, piknik, eller en fototur – Fetsund lenser byr på mange muligheter!

Fløtingsmuseet byr på spennende historie med utstillinger både ute- og innendørs.

Fløtingsanlegget er et nasjonalt tekniskindustrielt kulturminne. Ute på anlegget vil du også se arbeidsbåter som er i daglig drift.

På brygga finner du kafe som tilbyr kaffe, vaffel og forfriskninger. På sommerkveldene serveres gjeddekake med eget lenseøl.

 

Ellers på området finnes museumsbutikk, smie, verksteder, lekepark og eget besøkssenter med informasjon om naturen i Nord Europas største innlandsdelta.

 

Anlegget i vann er autentisk med 2,5 km flåteganger hvor du kan spasere og virkelig få naturen og kulturen tett på.

 

 20 fredede bygninger - Omvisninger - Utleielokaler med konferansemuligheter - Arrangementer i sesongen - Utlån av redningsvester - Gang- og sykkelvei langs hele anlegget - Nord Europas største innlandsdelta - Fiskebrygge - Utegriller - Tre store gapahuker og grillplass - Lekepark og naturstiløype - Akvarier med fisk fra Øyeren - Utstoppet dyr fra området - Svært barnevennlige naturutstillinger - Gruppe og firmaarrangement - Matservering med alle rettigheter  

Tekst fra Akershus Reiselivsråd

  • #museeroggallerier
  • #attraksjoner
Tilbake
ANNET INNHOLD