Lillestrøm
HOPPENDE GLADE! Kom på konsert på Lillestrøm Kultursenter lørdag 27. april kl. 17.00 og 19.00 og hør Skedsmo Voices og Neon Vokals viktige budskap! <br/>
HOPPENDE GLADE! Kom på konsert på Lillestrøm Kultursenter lørdag 27. april kl. 17.00 og 19.00 og hør Skedsmo Voices og Neon Vokals viktige budskap!

Viktige stemmer synger ut for miljøet 

Skedsmo Voices er klare for konserten KLIMA i Lillestrøm førstkommende lørdag. De er glødende opptatt av både sang og planeten vår.

– Gjengen med ungdommer og barn i Skedsmo Voices er helt fantastiske. Det er et samhold uten like i koret, og det er tydelig at ungdommene digger hverandre, musikken og det å synge og formidle. Så øvelsene våre er alltid givende, utfordrende og ikke minst morsomme, sier dirigent Ida Charlotte Finstad fornøyd. Nå gleder hun seg stort til konsertene førstkommende lørdag på Lillestrøm Kultursenter, som de har øvd mye til - hele vinteren og våren. 

Her kan du se en videosnutt fra en av øvelsene: 

For dirigenten selv, er musikken altoppslukende. 
– Musikk påvirker så utrolig mange mennesker, og den stemmen man har, kan man bruke til så mye. Man kan skape og samarbeide. Formidle glede og sorg. Ja, rett og slett bare det å kjenne på hva musikken gjør med deg! 

 

Kjøp billetter til konserten her!

På forestillingen KLIMA samarbeider Skedsmo Voices med den samiske komponisten Georg Buljo, som også vil stå på scenen sammen med koret.


– Med hans joik og musikken han har laget til oss, har koristene virkelig fått hentet frem urkraften i seg selv. Det er en kraft vi trenger i en hverdag der mange har mer fokus på det ytre enn det indre. Miljømessig står vi foran en verdenskrise, og som man kan se på skolestreiker og ungdommer fulle av frustrasjon, så trenger vi endringer for fremtidens skyld, sier Finstad. 


Lørdag 27. april kl. 17.00 og 19.00 står Skedsmo Young Voices, Skedsmo Voices og Neon Vokal sammen på scenen i forestillingen «KLIMA» på Lillestrøm Kultursenter. De skal fremføre spesialskrevet musikk av Georg Buljo, som også står på scenen sammen med korene. Showet vil bestå av sang, poesi, dans, lys, kunst – alt med fokus på klima. 
Tilbake
ANNET INNHOLD