Lillestrøm
TAR INITIATIV!  Ingar F. Leiksett, Camilla Håltem og Aarstein Rebne fra Samarbeidsrådet for Nedre Romerike (SNR) inviterer til en grønn, spennende og lærerik dag med mye faglig påfyll.
TAR INITIATIV! Ingar F. Leiksett, Camilla Håltem og Aarstein Rebne fra Samarbeidsrådet for Nedre Romerike (SNR) inviterer til en grønn, spennende og lærerik dag med mye faglig påfyll.

Fremtiden er grønn. Men hvordan gjør vi det?

– Vi byr på en fantastisk, lærerik dag med spennende personer som vil snakke forståelig om det grønne skiftet, sier initiavtagerne fra Samarbeidsrådet for Nedre Romerike. Tirsdag 29. oktober inviterer de til Romerikskonferansen på Lørenskog hus.

– Vi ønsker å mobilisere, inspirere og spre kunnskap. Kom og lytt til våre inspirerende og faglig dyktige foredragsholdere på Romerikskonferansen, sier initiativtagerne Aarstein Rebne, Camilla Håltem og Ingar F. Leiksett – som representerer Samarbeidsrådet for Nedre Romerike (SNR). 


Konferansen vil ta opp to av de mest aktuelle trendene i samfunnet – nemlig grønn fremtid og økt bærekraft. 

EN VIKTIG ARENA: – Romerikskonferansen er en viktig møteplass mellom næringslivet og det offentlige, sier Aarstein Rebne, Camilla Håltem, Ingar F. Leiksett i SNR. 

– Næringslivet etterspør møteplasser mellom dem selv og det offentlige. Det er et sterkt behov for arenaer der vi kan møtes for å tenkte høyt og diskutere gode, grønne forslag og løsninger for fremtiden, sier næringssjef i Lørenskog kommune, Camilla Håltem. 


De forteller at Romerikskonferansen oppstod som idé etter et vellykket kick-off i fjor for den nye næringsstrategien for Nedre Romerike. 


– Et viktig stikkord er endringsdyktighet. Forbrukerne vil i tiden fremover stille enda strengere krav til hva de kjøper og hvem de samhandler med. Vi har sett mange eksempler på at de som ikke omstiller seg, vil tape kampen om kundene. Derfor vil vi også fokusere på digitalisering og hvordan grønn omstilling kan benyttes som konkurransefortrinn. Flere av de dyktige foredragsholderne på scenen denne dagen har mye spennende å formidle innenfor disse temaene. 


– Dette blir inspirerende, motiverende og overraskende. Det vil selvfølgelig bli tid til samtaler og mingling underveis, så gleder oss til en flott dag sammen. 

MELD DEG PÅ HER - GRATIS DELTAGELSE

Her er programmet for dagen: 

09.00 Oppmøte og mingling - kaffe og smoothie

09.30 Anders Rodem, Spinnakerfilm.no 

09.40 Konferansier Solfrid Flateby ønsker velkommen 

10.00 Ragnild Bergheim, styreleder i SNR om fremtidens næringsliv på Nedre Romerike

10.10 Petter Gulli, 12 YEARS – Hvordan skape konkurransefortrinn ut av bærekraft? 

10.35 Arne Krokan, professor NTNU – Forstå hvordan ny teknologi endrer samfunnet 

11.00 Pause med frukt 

11.15 Beate Nossum, Fo°tprint – Fra adferdsendring til holdningsendring 

11.40 Interessante bedrifter i regionen presenteres

12.20 Lunsj 

13.00 Henrik Aase, Fokus 1 – Motivasjon i hverdagen. Burde jeg gjord det? 

13.30 Nejra Mcic, Prognosesenteret – Utsikter for norsk økonomi og boligmarkedet på Nedre Romerike 

13.50 Solfrid Flateby – Oppsummering av dagen

Tilbake
ANNET INNHOLD