Lillestrøm
KLARE FOR NEBBENFEST: André Myklebust fra Nebbenfestivalen er veldig glad for initiativet til Geir Fjellheim på Quality Hotel Olavsgaard.
KLARE FOR NEBBENFEST: André Myklebust fra Nebbenfestivalen er veldig glad for initiativet til Geir Fjellheim på Quality Hotel Olavsgaard.

– Gøy at vi kan bidra til festen!

– Det er klart vi må bidra til dette lokale supertiltaket! Alle Nebben-artistene får derfor bo gratis hos oss på Quality Hotel Olavsgaard, sier Geir Fjellheim fornøyd.

ANNONSØRINNHOLD


– Vi vet jo at det har vært utfordrende for å arrangøren å få hjulene til å gå rundt, så det klart vi skal bidra. Jeg elsker musikk selv og synes Nebbenfestivalen er helt fantastisk bra. Vi ønsker bare at festivalen skal lykkes og at folk kjenner sin besøkelsestid og stiller opp -uansett vær. Det er viktig å sette pris på et så godt initiativ, sier Fjellheim. André Myklebust i Nebbenfestivalen er takknemlig for støtten og mener Fjellheim er et godt forbilde. 


– Det var ikke vi som ringte og maste. Han tok selv kontakt med oss og tilbød seg å bidra! Dét var en morsom telefonsamtale å få - det er sånn det skal gjøres, ler Myklebust fornøyd. 

Dersom du bor på det erverdige hotellet på Hvam mens Nebbenfestivalen pågår, kan du få deg en liten overraskelse til frokost. Alle artistene som skal opptre skal nemlig på på Quality Hotel Olavsgaard. Det byr det på for å støtte Nebbenfestivalen. 

KJØP BILLETTER - 

LES ALT OM ÅRETS NEBBENFESTIVAL HER 

For å feire samarbeidet, byr arrangøren på hele 10 stk. Nebbenfestivalpass! Konkurransen finner du på Facebook, her 

https://www.facebook.com/LillestromLivet/ 

Har du selv lyst til å overnatte på Quality Hotel Olavsgaard under Nebbenfesten, så kan Fjellheim friste med både rom, en deilig frokost og det faktum at det er kun er 15 minutter å gå til Nebben. Eller fra Nebben, når du skal hjem fra festivalen. Fjellheim påpker også at Hvam, der Quality Hotel Olavsgaard befinner seg, er et stort knutepunkt for buss. 


PS! HOLD AV FREDAG 24. MAI OG LØRDAG 25. MAI. DA SKAL DU PÅ NEBBENFESTIVALEN! 

Tilbake