Lillestrøm
PRESENTED FOR EXCELLENCE: Hotelldirektør ved Thon Hotel Arena, Gro Lillan Larsen Strømme, løftes opp på gullstol av kollegaene Erik Hansen (t.v.) og Ketil Nordal ved Thon Hotel Arena etter endt suksess-kongress for NATO Communications and Information Agency.
PRESENTED FOR EXCELLENCE: Hotelldirektør ved Thon Hotel Arena, Gro Lillan Larsen Strømme, løftes opp på gullstol av kollegaene Erik Hansen (t.v.) og Ketil Nordal ved Thon Hotel Arena etter endt suksess-kongress for NATO Communications and Information Agency.

Høythengende NATO-pris til Thon Hotel Arena

– Først fikk jeg gåsehud. Så kom det noen gledestårer. Dette er kjempestort for oss, sier hotelldirektør Gro Lillan Larsen Strømme ved Thon Hotel Arena i Lillestrøm. 

– Vi fikk signaler om at de aldri tidligere hadde vært så tilfredse med et arrangement. Men at vi skulle bli satt så stor pris på, var en stor overraskelse og utrolig gledelig. For det er ikke hvem som helst vi har hatt med å gjøre her, sier Larsen Strømme fornøyd. Det var før sommeren i år at kongressen for NATO Communications and Information Agency, NITEC19, ble avholdt på Thon Hotel Arena i Lillestrøm. En betydelig teknologi-, industri- og kommunikasjonskongress med samarbeidspartbnere fra mange nasjoner. 750 deltagere deltok på business-to-business møter og milliarder av kroner ble fordelt. Det norske forsvaret var godt representert med blant andre forsvarsminister Frank Bakke-Jensen i spissen.

GOD SOM GULL: Gro Lillan Larsen Strømme med medaljen «Presented of Excellence by the General Manager" fra NATO Communications and Information Agency. 

Larsen Strømme forteller om en knivskarp konkurranse innenfor bransjen for å få mulighet til å arrangere konferanser av denne typen. 

– Det er viktig arrangement og det er første gang dette har blitt avholdt i Norge. Neste gang blir det i Austin, Texas. De tilbakemeldingene vi har fått vil garantert generere mye ny business til Norge, og vi får mulighet til å arrangere flere store kongresser takket være denne referansen. Dette gir enorme ringvirkninger og er virkelig en stor døråpner for Norge. 

FØRSTE GANG I NORGE: På talerstolen står NCI Agency General Manager, Mr. Kevin J. Scheid, og øverste leder for konferansen NITEC19, som denne sommeren ble avholdt på Thon Hotel Arena i Lillestrøm. 

Da kongressen var avsluttet, ble de ansatte på Thon Hotel Arena invitert til en sammenkomst på hotellet, i regi av NCI Agency General Manager, Mr. Kevin J. Scheid. 


Larsen Strømme forteller at han holdt en lang og engasjerende tale, der han takker hele hotellet og alle de ansatte for fantastiske leveranser i alle ledd.

– Først fikk jeg gåsehud. Så kom det noen gledestårer. Det er fantastisk å bli satt sånn pris på og det er så flott at de ser hva som skal til for at alt skal fungere optimalt. Det er en enorm innsats som ligger bak dette fra vår stab. Han trakk frem vår reholdsansvarlige, Viera, og takket henne spesielt. Det var et stolt øyeblikk for oss. 


TAR I MOT MED ÅPNE ARMER: – Vi ønsker nye gjester hjertelig velkommen, vi er klare! sier (f.v.) Ketil Nordal, Gro Lillan Larsen Strømme og Erik Hansen ved Thon Hotel Arena i Lillestrøm. 

Strømme Larsen understreker at alle konferanser og kongresser naturligvis får den samme, store oppmerksomheten. Alle arrangement er like viktige. Men likevel:


– Noen arrangement oppleves likevel litt viktigere - som denne. Fordi ringvirkingene av en formidabel suksess er så store. De visste de forlangte mye av oss, både når det gjaldt tidsfrister, endringer, VIP-service, sikkerhet, renhold, samt mat og drikke. Så denne utmerkelsen var deres måte å gi oss noe tilbake for strevet. Vise deres takknemlighet. Det er en veldig hyggelig sideeffekt. 

STØRST PÅ KAPASITET: Sammen med Norges Varemesse, er Thon Hotel Arena størst på kapasitet på konferanser i Norge,. F.v.: Ketil Nordal, Erik Hansen og Gro Lillan Larsen Strømme. 

– Vi har jobbet målbevisst mot dette arrangementet lenge, så jeg var aldri redd eller nervøs for at vi ikke skulle takle det. Vi har så enormt dyktige medarbeidere her på hotellet og alle avdelinger jobber hele tiden med perfeksjonering. Vi har hyppige møter og tett oppfølging. Alle elsker jo å levere tilfredsstillende resultater, eller mer enn det. Det sier jo alt om kulturen her på huset, ler Larsen Strømme. 


Nå som sommeren er på hell, ser de frem til en aktiv høst på hotellet. 

– Det er i Lilletrøm det skjer, og vi er uendelig stolte av at mange velger å legge sine konferanser til både oss og Norges Varemesse. Sammen er vi størst på kapasitet i Norge, så det er fantastisk gøy. Vi gleder oss til fortsettelsen. 

Tilbake
ANNET INNHOLD