Lillestrøm
ANNONSØRINNHOLD: Hjertelig velkommen til en hyggelig feiring av nasjonaldagen på Quality Hotel Olavsgaard!
ANNONSØRINNHOLD: Hjertelig velkommen til en hyggelig feiring av nasjonaldagen på Quality Hotel Olavsgaard!

Hurra for 17. mai på Olavsgaard!

– Det beste med nasjonaldagen er å samle familie og venner til hyggelig samvær - og ikke minst slippe å lage all maten selv, sier Monica Johansen på Quality Hotel Olavsgaard. Hun inviterer til både frokost og lunsj på det ærverdige hotellet.

– Mange har det som en fast tradisjon å samle hele familien til et hyggelig måltid på 17. mai. Og mange har erfart at det å ta seg en tur til Olavsgaard på en deilig frokost eller lunsj er den perfekte måten å gjøre dette på, etter som man blir stadig flere i familien. Det er flott å få litt fri fra matlaging selv også, det må jeg innrømme, ler Monica. 

Kjøkkensjef Lars Opheim og salg- og bookingansvarlig Monica Johansen ved Quality Hotel Olavsgaard ønsker deg velkommen til en smakfull 17. mai-feiring! 

Monica påpeker også at når man er mange, så er det ikke alltid like enkelt å få plass hjemme. Grillingen man har planlagt på terrassen kan også regne bort. På Olavsgaard tilbyr de både tak over hodet og nydelig mat - som passer for både store og små. 
– 17. mai er absolutt barnas dag, så våre buffeter er tilpasset barna. Og det er ingen ting i veien for å velge jordbær og bobler, dersom det er det man ønsker. Hos oss er alt mulig og alle er hjertelig velkommen til en strålende 17. mai-feiring etter egen smak. 

Smaken av 17. mai får du på Olavsgaard! 


Tilbake
ANNET INNHOLD