Lillestrøm
Lene Granung får prøvd seg på Motorcross! Trygghet er i fokus, og ordentlig utstyr skal hjelpe så ingen skader seg. FOTO: Kristian Kilde
Lene Granung får prøvd seg på Motorcross! Trygghet er i fokus, og ordentlig utstyr skal hjelpe så ingen skader seg. FOTO: Kristian Kilde

Hvordan holder man NM i event?

Thon Hotel Arena, Scandic Lillestrøm, og Norges Varemesse gikk sammen for å finne svaret!

Denne uken samlet 17 lag fra forskjellige eventbyråer seg ved Thon Hotel Arena i Lillestrøm. De skulle konkurrere i blant annet rappellering, motorcross og bordtennis.
Premien?

Å få leie Hall B på Norges Varemesse gratis for en dag, til en verdi av 200 000 kroner.

Se videoen fra arrangementet her!

– Sammen skal vi bygge destinasjonen Lillestrøm for å få store arrangementer hit. Vi ønsker oss de store internasjonale kongressene, og har nå flere internasjonale forespørsler enn noen gang tidligere, så vi er på god vei.

Dette er spennende med tanke på at man henter ny business til Norge, ikke bare flytter dem fra andre norske byer, sier Gro Lillan Larsen Strømme, hotelldirektør ved Thon Hotel Arena.

FOTO: Anne Merete Rodem

Hun er initiativtaker til prosjektet, som arrangeres for andre gang i år. Samarbeidet mellom Norges Varemesse, Scandic Lillestrøm og Thon Hotel Arena har til formål å få flere til å holde sine eventer i Lillestrøm.

 

– Vi har pr. i dag flere store kongresser vi jobber mot, som vil arrangeres fra 2019 og utover, og vi ser at vi vinner flere og flere, sier hotelldirektøren.

 

Lillestrøm blir nemlig stadig mer attraktivt for arrangører, og eventer arrangeres på hotellene og på Norges Varemesse året rundt.

 

Sør-Afrikanske retter stod på menyen! FOTO: Kristian Kilde

Før avspark spurte vi henne hva hun gledet seg mest til med kvelden?

– Jeg gleder meg til å få vist fram hotellet, spre glede og servere mye god mat. Kjøkkenet fikk selv velge hva de ønsket å gjøre, så jeg er spent. Det eneste jeg vet er at vi skal til Afrika. Så jeg tror vi får oss en flott overraskelse!

En bilsimulator av den typen Petter Solberg bruker var også en av postene under NM i Event. FOTO: Kristian Kilde

Tilbake
ANNET INNHOLD