Lillestrøm
BLIR SATT STOR PRIS PÅ: - Hotelldirektør Gro Lillan Larsen Strømme ved Thon Hotel Arena i Lillestrøm har klare og tydelige mål for hotellet og sine 180 medarbeidere.. Hun vil at de skal lykkes, utfordres og oppleve arbeidsglede, står det i nominasjonsteksten fra Thon Hotels. Foto: Anne Merete Hagnæss Rodem
BLIR SATT STOR PRIS PÅ: - Hotelldirektør Gro Lillan Larsen Strømme ved Thon Hotel Arena i Lillestrøm har klare og tydelige mål for hotellet og sine 180 medarbeidere.. Hun vil at de skal lykkes, utfordres og oppleve arbeidsglede, står det i nominasjonsteksten fra Thon Hotels. Foto: Anne Merete Hagnæss Rodem

– Jeg er Norges stolteste hotelldirektør!

Thon Hotels har nominert hotelldirektør ved Thon Hotel Arena i Lillestrøm, Gro Lillan Larsen Strømme, som kandidat til prisen «Årets Hotelier». 

– Først og fremst vil jeg takke min leder Christian Olsson og Thon Hotels for nominasjonen. Dette er utrolig gøy! Denne nominasjonen deler jeg med alle medarbeiderne på Thon Hotel Arena – det er en stor glede å hver dag få muligheten å jobbe sammen i et team som bare leverer og hele tiden ønsker å være i utvikling for å levere enda litt bedre hver dag! Jeg er Norges stolteste hotelldirektør og på en dag som denne føler jeg på en enorm takknemlighet, sier Gro Lillan Larsen Strømme.


Strømme Larsen startet sin karriere på Scandic Hotel i Asker i 1990, der hun jobbet som stuepike og resepsjonist. I 2020 går hun inn i sitt niende år som hotelldirektør ved Thon Hotel Arena i Lillestrøm. 


Gleder seg til feiringen

Torsdag 9. januar 2020 arrangeres «HSMAI Awards» på Scandic Fornebu, der de beste innenfor markedsføring, event og lederskap i Norge skal feires. HSMAI Norway er den norske grenen av Hospitality Sales & Marketing Association International, som er en verdensomspennende organisasjon for salgs- og markedsføringsledere, som representerer alle deler av reiselivsbransjen. Prisen til «Årets Hotelier» er et studieopphold på Cornell's Genereal Managers Program ved prestisjefylte Cornell School of Hotel Administration i New York. 


Hotelldirektør Gro Lillan Larsen Strømme stiller spent på den røde løperen og gleder seg til feiringen - uavhengig av resultat av kåringen. 

– Det hadde naturligvis vært gøy å vinne, men jeg er uansett utrolig fornøyd bare ved å være nominert. Det er en ære, sier hun fornøyd. 

JUL PÅ THON HOTEL ARENA: – Hos oss er det flott uansett sesong, men det er ekstra koselig i julen, sier hotelldirektør Gro Lillan Larsen Strømme. 

I begrunnelsen for nominasjonen står det blant annet om Larsen Strømme: 

Gro Lillan har klare og tydelige mål for hotellet og teamet hun leder. Hun er en god kollega som skaper optimale forutsetninger for sine 180 medarbeidere hver dag. Hun vil at de skal lykkes, utfordres og at de skal oppleve arbeidsglede. Hun er en bærebjelke for arbeidsmiljøet, faglig dyktig, inkluderende og har alltid tid til å lytte. Hun har stor faglig ekspertise, stiller krav, men er også opptatt av å tilrettelegge for selvstendighet. Et av hennes motto er: «Bruk tiden på det du får gjort noe med.»

I 2019 har Thon Hotel Arena vært vertskap for flere store internasjonale kongresser, blant annet Clubhouse International World Seminar i september og NATOs NITEC19-konferanse i mai. I godt samarbeid med VisitOslo har Larsen Strømme vært sentral i arbeidet med å vinne kongressene til hotellet. Konkurransen var hard og Thon Hotel Arena på Lillestrøm vant over mange andre storbyer i verden. De øverste lederne fra begge kongressene bodde på Thon Hotel Arena i noen dager før kontraktene ble signert. Thon Hotel Arenas direktør og medarbeidere ble tildelt «Presented of Excellence»-medaljer av NATO fordi de var så fornøyde med arrangementet, service og mat.

FIKK DU MED DEG DETTE? THON HOTEL ARENA FIKK HØYTHENGENDE NATOPRIS? 

PRESENTED FOR EXCELLENCE: Hotelldirektør ved Thon Hotel Arena, Gro Lillan Larsen Strømme, løftes opp på gullstol av kollegaene Erik Hansen (t.v.) og Ketil Nordal ved Thon Hotel Arena etter endt suksess-kongress for NATO Communications and Information Agency.
Tilbake
ANNET INNHOLD