Lillestrøm
FARGERIKE: Kari Anne Marstein lever ut drømmen i eget atelier. Foto: Anne Merete Hagnæss Rodem
FARGERIKE: Kari Anne Marstein lever ut drømmen i eget atelier. Foto: Anne Merete Hagnæss Rodem

Kari Anne i Wonderland

I en hage. I en bakgård. I et arkitekttegnet atelier. Midt i Lillestrøm. Her finner du kunstneren Kari Anne Marstein. Byens «Alice i Wonderland». Velkommen til et ekte eventyr.

I sin egen hage i Lillestrøm har Kari Anne Marstein skapt sitt eventyr. I atelieret i bakgården farer pensel og akrylmaling over store hvite flater. Her skaper hun sine karakteristiske bilder. Bilder av ansikter - og disse store undrende øynene. Bildene som stikker øynene i deg. Som ser på deg. Som vet noe? Som har sett noe? 

FARGEVALG: – Livet er fullt av overraskelser. Jeg har endt opp å bruke farger jeg aldri trodde jeg skulle elske, ler Kari Anne Marstein.

Tilbaketrukket. Midt i hjertet av Lillestrøm. I hagebyen. To minutter fra togstasjonen. I sitt atelier, er hun byens Alice i Wonderland. 


Kari Annes portretter gir deg ikke et perfect kick, som hun selv beskriver det. Men du får absolutt lyst å følge etter og se hva som skjuler seg i hagen.

PS! Les om Kari Annes kreative søster her - hun dyrker livet i drivhuset! 

Karianne følger ikke etter den hvite kaninen ut i hagen. Men, du skal ikke se bort fra at katten Hermann leder an. Katten som forøvrig hver dag følger de to søstrene i huset til skolen. 

ATELIER: Et eget atelier satt fart på drømmen, og mulightene til å ha kunsten som en levevei.

I sitt atelier kan den opprinnelige IT-utdannede 41-åringen fra Eidsvoll, legge til rette for både produksjon, kurs og kreativitet. Her maler hun historiene som har ført bildene til fast utstilling på Purenkel i Oslo. I sommer kan du også finne hennes bilder på utstillinger fra Tromsø i nord, til Risør i sør. 

– Det er en drøm, jeg er nesten redd for å si det høyt, sier Kari Anne. Hun er fortsatt nysgjerrig, både på eget talent og hvem som kikker på henne neste gang penselen farer over et lerret. 


Se vår arrangementguide.

HAGEN I BYEN: Kari Anne utfolder seg. Bare noen få meter fra sitt eget hus produserer hun for flere utstillinger denne sommeren. 
Tilbake
ANNET INNHOLD