Lillestrøm
Daglig leder Kristin Uvaag Tufte i Business Lillestrøm inviterer deg som har en god idé til å bli med i konkurransen. Foto: Steinar Aasen.
Daglig leder Kristin Uvaag Tufte i Business Lillestrøm inviterer deg som har en god idé til å bli med i konkurransen. Foto: Steinar Aasen.

Nå kan du vinne et gründerstipend

Har du en god idè – og trenger litt drahjelp for å realisere den? Nå har du sjansen!

Etablerertjenesten Nedre Romerike og Business Lillestrøm inviterer startups i tidlig fase til å melde seg på i konkurransen om å bli Årets Gründeridé på Romerike.

- Det er ikke et krav til at du har registrert eget selskap enda, men idéen må være god og den må tilføre noe nytt, sier daglig leder Kristin Uvaag Tufte i Business Lillestrøm.

For å være med må du bo eller jobbe på Romerike.

- Men ettersom dette er helt nytt, tror vi ikke vi blir nedrent av søknader. Så her har man virkelig muligheten til å nå gjennom, sier hun.

Hvorfor egen festival?
- Jo, det er tydelig et behov der ute, når du ser på tallene våre. Hittil i år har Etablerertjenesten Nedre Romerike gjennomført veiledningssamtaler med 120 etablerere, 100 personer har deltatt på grunnkurs i etablering i første halvår, og 116 har deltatt på gründerfrokost. I tillegg har kontorfellesskapet vårt hatt 60 bedrifter innom i løpet av 3 ½ år. Akkurat nå er det så mange som 40 bedrifter som leier kontorplass hos oss. Alt dette bekrefter at det virkelig spirer og gror på Romerike – så selvfølgelig trenger vi en StartUp Festival, sier Kristin Uvaag Tufte.

Frist for påmelding til konkurransen er tirsdag 25. september kl. 16.

Her melder du deg på idékonkurransen.


Dette er premien:

Gründerstipend på kr. 50.000 fra LillestrømBanken

10 gratis mentortimer fra Advokatfirmaet Økland

5 gratis mentortimer fra Datek

5 gratis mentortimer fra SLM Revisjon

Gratis kontorplass på Flexi-området til Business Lillestrøm i 3 måneder

 

Jury
En egen jury vil gjennomgå alle innkomne forslag og plukke ut de tre beste. Disse inviteres til å presentere idéen sin for publikum under avslutningen av StartUp Festivalen i Lillestrøm torsdag 27. september kl. 17:00 – 19:00.

 

 Les mer om StartUp Festivalen i Lillestrøm.

Tilbake
ANNET INNHOLD