Lillestrøm
Nytt liv i retro nattklubb! Quality Olavsgaard Hotel inviterer til «Funky Friday» i oktober og desember. Foto: Charlotte Weigård
Nytt liv i retro nattklubb! Quality Olavsgaard Hotel inviterer til «Funky Friday» i oktober og desember. Foto: Charlotte Weigård

Nattklubben er tilbake med stor suksess på Olavsgaard

– Det er moro at det kommer så mange når vi inviterer til fest. Det er tydelig at vi dekker et behov for å møtes, danse og ha det gøy, sier salg- og bookingansvarlig på Quality Hotel Olavsgaard, Monica Johansen.

Billetter kr. 130,- fås på www.funkyfriday.no til fredag 26. oktober og fredag 21. desember 2018.

 

Nattklubben på Quality Hotel Olavsgaard på Hvam har stått mer eller mindre ubrukt siden glanstiden på 1990-tallet. Konseptet ble plutselig ut. Diskoteker og nattklubber landet rundt stengte dørene.

Nå er nattklubben tilbake noen utvalgte fredager i året. Og Monica forteller at folk har omfavnet tilbudet. Forrige gang de arrangerte «Funky Friday» med musikk fra 70-, 80- og 90-tallet, ble det kø utenfor – og helt utsolgt. Hun anbefaler derfor alle å kjøpe billett i forkant, for å være sikre på å komme inn.

Petter Holterhuset – alias DJ Doc Retro – HAN husker du sikkert fra dine glansdager på Bukken, Kasjotten, Glasnost, Discoworld, Spør Gunnar, Project, Kjellern eller Olavsgaard! Nå snurrer han igjen herlige skiver fra 70-, 80- og 90-tallet på «Funky Friday», fredag 26. oktober og 21. desember 2018.

Herregårdsklubben eller hundreprosenten

Monica forteller at mange av de som kommer til nattklubben, også var der på 80-tallet. De har gode minner fra «Herregårdsklubben» eller «hundreprosenten», som stedet også ble kalt.
– Kjært barn, mange navn, ler Monica.

På forrige arrangement ble hun kjent med et par som møtte hverandre for første gang på nattklubben på Olavsgaard – for 30 år siden. De er fortsatt lykkelig gift.
– Utrolig moro. Og forhåndssalget på billetter og køen utenfor når vi inviterer til fest sier at behovet er der. Det er ikke så mange steder i Lillestrøm-området som tilbyr dans for et voksent publikum, så dette er helt spot on!

Se hva som skjer i Lillestrøm

Nattklubbeier Steven van Zandt
Det er noen år siden sist det var fest i kjelleren på det ærverdige hotellet, men det har vært noen innom. Blant annet Steven van Zandt (Little Steven) og resten av «Lilyhammer»-crewet. Alle nattklubbscenene er nemlig spilt inn på Olavsgaard og Steven van Zandt spilte rollen som nattklubbeier Frank Tagliano

– Det var utrolig moro. Vi hadde noen morsomme hendelser der våre hotellgjester møtte på lettkledde statister i nettingstrømper som stod ute og røykte – midt på vinteren. Vi brukte en del tid på å forklare at det var filminnspilling på gang, ler Monica.

Les også om høstens herligste bøker

Husker du «Lilyhammer»?  Her kan du se et herlig musikkinnslag med Steven van Zandt, som ble spilt inn på Quality Olavsgaard Hotel:

Disco og retro! Nattklubben er intakt – lokalet er slik du husker det fra åpningen i 1985! 

Helaften med overnatting

Olavsgaard er kjent for både god mat og fine, nyoppussede rom.
– Hit kan du trygt ta med vennegjengen før jul. Man kan starte kvelden med et godt måltid i restauranten Spisestuen og vi reserverer gjerne et chambre séparée dersom det er ønskelig. Etter noen timer på dansegulvet er det deilig å tilbringe natten i et av våre nyoppussede værelser, og nyte en bedre frokost dagen derpå. Vi ønsker alle velkommen til en herlig retrokveld hos oss – og siden det kommer så mange, gjentar vi det gjerne til våren, sier Monica fornøyd.

I enden av den rosa korridoren ser du kontoret til nattklubbeier Frank Tagliano (Steven van Zandt) i «Lilyhammer»-crewet. Alle nattklubbscenene i serien ble spilt inn på Olavsgaard.

Få med deg mer av hva som skjer i Lillestrøm

Tilbake
ANNET INNHOLD