Lillestrøm

Norvik Lillestrøm

Nordvik er eiendomsmegleren for deg som er mer opptatt av bolig enn andre, og som setter kunnskap, tillit og trygghet høyt når du skal selge eller kjøpe. Vi kjenner Lillestrøm og Romerike godt, og vet hva boligkjøperne i disse områdene er opptatt av i valget av sitt nye hjem.

Nordvik er eiendomsmeglerkjeden for deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre. Du som ønsker å skape et hjem du kan være stolt av, uavhengig av adresse, type bolig og beliggenhet.Siden oppstarten av Nordvik & Partners i 1989 har vi vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Stor-Oslo. Da vi 1. august 2018 valgte å endre navnet til bare Nordvik, var det for å markere at vi går inn i en ny digital tidsregning hvor vi skal ligge helt i front når det gjelder å gjøre boligkjøp og -salg enklere og bedre - for de som er litt mer opptatt av bolig enn andre.


I dag er vi 15 kontorer som dekker hele Oslo, Romerike, Asker og Bærum og Bodø med mer enn 150 dyktige meglere.Våre kontorer har eiendomsmeglere med solid fagkunnskap og som er like brennende opptatt av bolig og eiendom som du er. Vi er opptatt av nytenking og innovasjon, og å tilby deg en tett oppfølging når du selger hjemmet ditt – hele veien fra befaring til overtakelse.


Nordvik er eiendomsmegleren for boligelskere. Velkommen til oss.


Gjennom våre nye digitale løsninger skaper vi interessen du trenger for din bolig på helt nye måter, tilpasset de digitale mediene folk bruker i boligjakten.


Ta gjerne kontakt for en boligprat, be om en verdivurdering eller ta en titt på boliger vi har for salg.

Tilbake
ANNET INNHOLD