Lillestrøm

På torsdagen spiller Oslo Ess

Oslo Ess skøyt fart inn i 2016 med albumet Konge Uten ei Krone som fikk umiddelbar topplassering på VG-lista og høy radiorotasjon med singlene Amerika, Napoléon og Trøbbel.

Med sine fire album har den kreative og produktive gjengen høstet lovord, sanket skyhøye terningkast med påfølgende anerkjennelse, og gitt mer enn alt av seg selv til sin stadig voksende og dedikerte fanbase.Bandets harde kjerne består av Åsmund Lande, Knut-Oscar Nymo og Peter Larsson, og som oftest bak trommene med med Håvard Takle Ohr (Bare Egil Band, er kjent for harde fraspark og å stupe ut i det blå. Oslo Ess er folkets band, og deler mer enn gjerne blod, svette og tårer for å sørge for konserter for fulle hus og uforglemmelige festivalopplevelser i det ganske land. Norges travleste punkrockere har til og med satt en uoffisiell Norges rekord i 2012, med hele 210 konserter i løpet av året.

Med et nytt album i horisonten for 2017 ser året lysende ut for hele rockenorge og vi er stolte av å kunne presentere Oslo Ess til Nebbenfestivalen torsdag 2. august.

Tilbake
ANNET INNHOLD