Lillestrøm
KOM OG SPILL! Ta med barna - eller noen lekne voksne og kos deg på Torvet i Lillestrøm. Helt gratis.
KOM OG SPILL! Ta med barna - eller noen lekne voksne og kos deg på Torvet i Lillestrøm. Helt gratis.

– En mini-oase i byen!

Før sommerferien åpnet Lillestrøm Minigolf på Torvet i byen, til stor begeistring fra de fremmøtte. Representanter fra næringslivet og politikken fikk æren å gå de to første rundene på den nye 18-hulls banen i sentrum. Banksjef Siri Berggreen fra Lillestrømbanken strålte på banen, som LillestrømBanken har vært med på å finansiere. 

- Byen trenger oaser hvor unge og gamle kan nyte sommeren. Bilfri sone med minigolf og sjakk er supre lavterskeltilbud som vi i LillestrømBanken virkelig heier på! sier Berggreen mellom slagene på hull 12.
© Dette er en flott gave til byens innbyggere og vi heier på aktivetet og moro på Torvet - for alle! sier Siri Berggreen i LillestrømBanken entusiastisk. 
HOLE IN ONE? Ordførerkandidatene Boye Bjerkholdt (V) og Kjartan Berland (H) synes minigolf er et flott tiltak fra næringslivet i Lillestrøm. 

Ordførerduell
Størst konkurranse var det nok mellom ordførerkandidatene fra Venstre og Høyre, Boye Bjerkholdt og Kjartan Berland. Om det var ordførerkjedet de spilte om ville de ikke si, men spenningen var stor da siste hull skulle gjennomføres. Kjartan Berland fra Høyre tapte knepent mot Venstres kandidat, men var han mer opptatt av hvilken seier tiltaket er for hele byen.

– Dette er et positivt for byen som jeg håper vil bidra til å styrke arbeidet med et levende bymiljø. Et virkelig flott initiativ fra næringslivet!


Og aktivitet og moro ble det virkelig. Over 200 barn og voksne spilte i løpet av åpningsfesten MiniGolf og bordtennis på Torvet. Lillestrøm Næringsråd har i en årrekke jobbet for økt aktivitet på Torvet, og med deres nye Aktivitetskoordinator MASSIV har visjonene kommet til live.


Her kan du lese mer om Lillestrøm Næringsråd! 

LSK GOLF? Selv fotballgutter kan spille mini-golf, skulle det vise seg. 

HAR DU LEST DENNE SAKEN OM LILLESTRØM SKATEPARK?– Vi håper og tror at dette vil bli en møteplass for barn og voksne i alle aldre»,  sier daglig leder i MASSIV, Daniel Hamnes. Han tror det å fylle opp byen med aktiviteter også vil sikre næringslivet økt besøkstall. 


 

Tilbake
ANNET INNHOLD