Lillestrøm
KJENDISKATT FRA KORSET: Timon Foto: Anne Merete Rodem
KJENDISKATT FRA KORSET: Timon Foto: Anne Merete Rodem

Pusekatten Timon fra Skedsmokorset pryder coveret med Sophie Elise

Denne våren har det stormet rundt Norges største blogger, Sophie Elise. Men det bryr pusen Timon seg katta om. Han stilte velvillig opp på modelloppdrag - og havnet på forsiden av motebladet ELLE.

Pusekatten Timon bor på Holt Vestvollen hos familien Nyborg - sammen med sin mamma Alaska og tante Molly. Nylig prydet han coveret av motemagasinet ELLE, sammen med Sophie Elise. Noe han syntes var veldig moro. 

Se den herlige videoen fra photoshooten her!
Video fra ELLE: 


– Han stortrivdes i studioet, vandret rundt og koste med alle som om ingenting hadde hendt, forteller matmor Konny Nyborg.

Hun driver hudpleiesalongen «Beauty Skin Frogner» i Oslo, og ELLE-redaksjonen kjenner også godt til Konnys vakre katter gjennom Instragramkontoen «Mollyandalaska», som har over 3000 følgere.

NOEN VAKRERE: Vi i Lillestrømlivet er rimelig sikre på at Timon er Norges vakreste pusekatt. Enig? 

́Én av de som følger kontoen, er mangeårige redaktør i ELLE, Signy Fardal. Da hun ønsket seg en vakker og tålmodig pusekatt til et bilde med Sophie Elise, var veien kort. 

KOSETE KJENDISKATT FRA KORSET: Det var gøy på fotoopptak, men Timon trives aller best i armene til matmor Konny Nyborg. 

Timon blir ett år i april og er av rasen Sibirsk Neva Masquerade - med egen stamtavle.
– Denne typen katter oppfører seg som hunder. De er lettlærte, smarte og lyder navnet sitt. De følger deg rundt i huset og er veldig sosiale. Desssuten er de allergivennlige, så det er en rase jeg virkelig kan anbefale, sier Konny. 

LIKER Å VÆRE I SENTRUM: Timon hopper gjerne opp på benken og blir liggende på utstilling, så alle kan få kose med ham og ta så mange bilder de ønsker. 

– De stortrives inne. De leker med hverandre og er høyt og lavt. Det merker vi godt, for det er hår overalt. De røyter så mye at vi så oss nødt til å gå til anskaffelse av en robotstøvsuger, sier Konny. 

TYPISK TIMON: Timon er en kosete, nysgjerrig, tålmodig og blid katt som er veldig glad i mat.

Foreløpig er det bare Timons tante, Molly, som beveger seg utenfor husets vegger. Timons mamma, Alaska, er av den forsiktige typen og passer på sønnen Timon, som er dobbelt så stor som henne selv. Men Konny ser ikke bort i fra at han kan ta seg en liten tur ut denne våren, bare han holder seg i nærheten. 

SE SÅ SKJØNN! – Vi elsker kattene våre, og føler det er gjensidig. Det er veldig koselig å ha dem i hus og det er alltid mye action her med disse tre. 

– Foreløpig er det ingenting som tyder på at han vil ut, han føler seg tryggest inne. Det er nok ikke helt tilfeldig at Timon har blitt så attraktiv. Konny forteller at Timons pappa er en av de «hotteste» pusekattene i landet.
– Ja, han er en skikkelig kjekkas og har vunnet masse priser. Så Timon har virkelig gode gener. 

SJARM-ALARM! 

Matmor - og nå også modellmamma - Konny, synes det var kjempegøy at Timon ble cover-pus. 

– Ja, det er veldig stas og jeg er naturligvis veldig stolt av ham. Med tanke på at han var på et helt nytt sted med så mange nye mennesker og utstyr, så var han så rolig, snill og tålmodig. Men han er jo en smart katt, han forstod nok at det var det som måtte til, ler Konny fornøyd. 

Følg gjerne Timon, Molly og Alaska på Instagram

Tilbake
ANNET INNHOLD