Lillestrøm

SATS

Hos SATSELIXIA skreddersyr du ditt medlemskap slik at det passer deg. Du velger blant ulike treningsformer: i studio, sammen med andre i gruppe, spisse formen med våre unike treningskonsepter eller trene med en personlig trener. Våre kompetente ansatte står klare til å hjelpe deg så du får det til, men du må ta det første steget.

TRENING PÅ SATSELIXIA

Velkommen til nordens største utvalg av trening. Vi har et stort utvalg av gruppetreningstimer, erfarne personlige trenere og over 100 ulike økter som du kan trene online – hvor og når du vil. Vi har garantert noe som passer for deg!


HVA ER DITT MÅL?

Vil du bli sterk, få bedre kondisjon, stresse ned eller danse deg svett og glad? Uansett anledning, så har vi tilbudet du trenger for å få alt du ønsker ut av treningen.


1. Gå ned i vekt?

Vil du bli kvitt noen ekstra kilo? Her er treningen for deg som vil brenne kalorier og få en sterk kropp med synlige resultater. Dette er trygg og effektiv trening, i grupper med motiverende instruktører eller med erfarne PTer. Med riktig kosthold er dette veien til varig vektreduksjon.

 

2. Få bedre kondisjon?

 Med riktig trening kan du bli raskere og mer utholdende på kort tid. En personlig trener gir deg ekstra motivasjon under treningen og hjelper deg med å nå målene dine. Tren sammen med andre på gruppetimer, eller alene, med vårt brede utvalg av tredemøller, trappemaskiner, sykler, romaskiner og ellipsemaskiner.

 

3. Bli sterkere?

SATSELIXIA har et allsidig treningstilbud for deg som vil bli sterkere og bygge muskler. Vi har flere ulike gruppetimer med fokus på styrketrening og et bredt utvalg av treningsapparater og frivekter. Bruk gjerne treningsprogrammene du finner nederst på denne siden for å bygge opp din egen styrke-økt, men sørg for å variere styrkeøvelsene slik at du ikke mister motivasjonen og går lei. Hvis du virkelig vil ha resultater hjelper det også å ha en PT som kan passe på både teknikk og treningsmotivasjon.

 

4. Bli veltrent?

Ønsker du en enda sterkere kropp og få mer synlige og definerte muskler? Vi har den optimale treningen for deg som både vil brenne kalorier og bygge muskler. Motivasjonen er maksimalt treningsutbytte og godt synlige resultater.

 

5. Reload and recover?

Her får du oversikt over dine treningsmuligheter innen yoga, pilates og annen trening med fokus på bevegelighet og restitusjon. SATSELIXIA tilbyr både gruppetrening, personlige trenere og online yoga. I tillegg har vi satt sammen treningsprogrammer som du kan prøve deg på hjemme.

 

6. Moro å danse?

Dette er treningen for deg som vil danse deg i form, og som elsker musikk og trening. Her får du trent både koordinasjon og kondisjon, du får bedre kroppskontroll, kommer i knallform og får masse energi og godt humør.

 

7. Kom i form etter gravitditen?

Her er treningen for deg som vil finne tilbake til formen etter svangerskap og fødsel. Vi har trening i grupper eller med PT, og gjør alt for at du skal komme i form igjen, på en trygg, motiverende og effektiv måte.

Tilbake
ANNET INNHOLD