Lillestrøm
Fiona er fanget i tårnet i 9233 dager, og slipper ikke ut på grunn av den ildsprutende dragen - før Shrek kommer henne til unnsetning.
Fiona er fanget i tårnet i 9233 dager, og slipper ikke ut på grunn av den ildsprutende dragen - før Shrek kommer henne til unnsetning.

– Stemningen gikk i taket og tårene kom

Da terningen til Romerikes Blad trillet og landet på en sekser for «Shrek – The Musikal», var det mange slitne medvirkende som lot følelsene flomme.

Se videoklipp fra «Shrek - The Musical» her! 

Produsent Lars Christian Wahlberg (30) fra Lillestrøm var én av dem. De satt fortsatt på kultursenteret og feiret premieren, da anmeldelsen kom på nett.

– Vi visste anmeldelsen skulle komme samme kveld, så vi satt bare og ventet i spenning. Da nyheten om sekseren kom og med overskriften «Et mesterverk», så gikk stemningen i taket. Alle var slitne, så tårene satt løst og alle følte seg nok ganske lettet. Vi vet at RB ikke kaster rundt seg med seksere, så dette var skikkelig gøy.

Totalt 54 skuespillere deltar i «Shrek – The Musical».

Få med deg mer av alt som skjer i Lillestrøm her!

Stine Tamlag (28) spiller eselet, som spiller på hele følelsesregisteret, som skravler i ett sett. 

Lars Christian Wahlberg har vært med i Skedsmo Amatørteater som skuespiller siden har var 11 år. Tusenvis av barn og voksne har sett ham på Lillestrøm Kultursenter i rollen som den vimsete politimannen i «Jakten på Juleskurken», som han spiller annenhver jul.

 

I år debuterer han som produsent – og det med storsatsningen Shrek.

Hvordan turte han det?

– Haha, når man først skal gjøre det, må man gjøre det ordentlig! Det har vært mye jobb, men utrolig gøy med en så fantastisk fin gjeng. Det jeg gir, får jeg så til de grader tilbake!

Lars Christian Wahlberg har fått et nært forhold til sin kjære venn Shrek denne høsten. 

Dyktige Christian Alfred Ranke spiller rollen som snille og hjelpsomme Shrek på et utmerket måte. 

Nå – mens Shrek pågår for fullt – pugger Lars Christian også manus til sin neste rolle. Den 30. november er det premiere på familiemusikalen «Scrooge – Et juleeventyr» på Lillestrøm Kultursenter, som spilles i tre helger i desember.
Lars Christian har rollen som Scrooge sin nevø.

– Jeg er en god og snill nevø som prøver å overtale onkelen min til å feire jul. Det blir en fantastisk forestilling, som jeg gleder meg stort til. Ingen jul uten juleforestilling!

Forestillingen er full av fantastiske kostymer – fargerikt, flott og spektakulært! 

Men først gjenstår seks Shrek-forestillinger.
Og neste år feirer Skedsmo Amatørteater 30-års jubileum.
Lars Christian har 20 års-jubileum.

– Dette året har gitt mersmak, så jeg er stygt redd for at jeg kommer til å kaste meg på et år til. At folk kommer i hopetall og ser på, betyr alt. Så 2019 kommer til å bli et spennende år det også.

Det kryr av artige eventyrfigurer i forestillinge, som «Katten med støvlene», «Herr Kanin» og «Den onde stemoren». 

SISTE MULIGHET - KJØP BILLETTER TIL SHREK HER!

Forestilingen byr på både humor og alvor, flotte skuespillerprestasjoner og herlig musikk! 
Eventyrfigurene Pinoccio spilles av Marius Hagberg og Bjøremor spilles av Sara Nilsson. 
Tilbake
ANNET INNHOLD