Lillestrøm
HEDRER PATRICK: Avdøde Patricks onkel Ronny Michael Hermansen er initiativtager til støttekonserten «Golden Child», der billettinntektene går til kampen mot kreft hos barn. Hans sønn og Patricks fetter, Michael Hermansen (17), er gitarist og medvirker i to band under konserten på Lillestrøm Kultursenter onsdag 1. april 2020.
HEDRER PATRICK: Avdøde Patricks onkel Ronny Michael Hermansen er initiativtager til støttekonserten «Golden Child», der billettinntektene går til kampen mot kreft hos barn. Hans sønn og Patricks fetter, Michael Hermansen (17), er gitarist og medvirker i to band under konserten på Lillestrøm Kultursenter onsdag 1. april 2020.

Sterke stemmer skal runge for Patrick

Patrick Hermansen døde av kreft i 2018, bare 12 år gammel. Nå arrangerer onkelen og fetteren hans en stor støttekonsert i Lillestrøm til minne om ham – og til inntekt for Barnekreftforeningen. 

– Ingen kan forestille seg hva Patricks nærmeste familie har vært igjennom. De har vært i en katastrofe- og krisesituasjon. Det er brutalt og nedbrytende å miste et barn, og det tar lang tid å komme tilbake til noe som kan ligne en normal hverdag. For meg som onkel til Patrick er «GoldenChild» en måte å vise støtte og engasjement på, sier Ronny Michael Hermansen (48), som er onkelen til avdøde Patrick Hermansen.


KJØP BILLETT TIL KONSERTEN HER - ONSDAG 1. APRIL KL. 19.30! 

TIL MINNE: Patrick Hermasnsen fikk diagnosen benkreft og høsten 2016 måtte han amputerte det ene benet. Til tross for en omfattende cellegiftkur utviklet sykdommen seg raskt videre, med spredning til skjelett og lunger. Til slutt orket ikke kroppen hans mer og han døde den 11. juli 2018.

– Jeg startet «Golden Child» som en hyllest til Patrick like før han gikk bort, slik at han fikk oppleve starten på den. Dette er arven hans, et avtrykk etter ham som minner oss om hans positivitet og livsglede.

 

Ronny mener barnekreft i stor grad forsvinner «under radaren» i nyhetsbildet og at temaet drukner i andre kriser som krig og naturkatastrofer.

HUMOR I ALVORET: Komiker Tommy Steine minner oss om at humor kan bidra til å lindre smerte. 

– Jeg har forståelse for at foreldre ikke orker å fortelle, man skal beskytte barn i sosiale medier, og helsepersonell har taushetsplikt. Hvordan skal vi klare å skape engasjement for den vanligste årsaken til at barn mellom 1 og 14 år dør? Vi samler inn penger til andre katastrofer, men det er flere som trenger vår hjelp. Når du får det så tett inn på deg, blir det ekstra vanskelig å fortelle historien. Så vi formidler den på vår måte sier Ronny. Høsten 2018 og 2019 arrangerte han en stor kjendis-golfturnering på Hauger Golfbane og i april er det duket for konsert i Lillestrøm.

– Kjente og ukjente, sterke stemmer skal runge for Patrick!

HISTORISK GITARIST PÅ SCENEN: Legendariske Ronni Le Tekrø Band tar oss inn i elitegitaristenes verden

Stor dugnad

Samtlige artister som deltar på støttekonserten stiller gratis. Lillestrøm Kultursenter byr på salen og hjelp til billettsalg og markedsføring.

– Dugnadsinnsatsen har vært helt uvurderlig og det er helt utrolig å se hvor mange som stiller opp med sin kompetanse og hjelpsomhet innenfor så mange områder. Blandt annet er det donert en elektrisk gitar som signeres av Ronni Le Tekrø, i tillegg til den utrolige opplevelsen av å få sitte på med et jagerfly en dag – begge deler auksjoneres bort under konserten. Inntektene fra billettene og auksjonen går uavkortet til barnekreftsaken, forteller Ronny.

– Kanskje vi klarer å redde et barn i fremtiden. Å tenke på det, er verdt innsatsen. Nå håper jeg alle som leser dette bestiller sin billett, de får en fantastisk opplevelse og gjør en viktig innsats samtidig. 

VINN EN TUR I JAGERFLY! Det vil holdes en auksjon under konserten, der man blant annet kan vinne en elektrisk gitar som vil bli signert av Ronni Le Tekrø, og en tur med jagerfly! Inntektene fra billettene og auksjonen går uavkortet til barnekreftsaken, forteller Ronny.

Twisted er en gruppe unge musikere fra Lillestrøm-regionen som alle er glade i tungrock, gjerne fra 80-tallet, men de komponerer også musikk selv. De har allerede gjort seg bemerket ved å vinne Young Harvest. Bandet består av Eirik Haukaas på vokal, Michael Hermansen og Tobias Rud på gitar, Jørgen Gjermshus på bass og Aleksander Mikkelsen på trommer.

Tilbake
ANNET INNHOLD