Lillestrøm
Din virksomhet kan bli med på å promotere byen vår. Kunnskapsbyen Lillestrøm og Lillestrøm Eiendomsforum har laget en visjon for byen, med en grafisk profil og en verktøykasse som er tilgjengelig for alle. Illustrasjonsfoto.
Din virksomhet kan bli med på å promotere byen vår. Kunnskapsbyen Lillestrøm og Lillestrøm Eiendomsforum har laget en visjon for byen, med en grafisk profil og en verktøykasse som er tilgjengelig for alle. Illustrasjonsfoto.

Tett på verden

Lillestrøm by vokser. Du kan se noe nytt i byen hver eneste dag! Dette vil fortsette i flere tiår. Men hvordan skal denne veksten være, og hva kan vi bruke den til?

 

- Lillestrøm har en enestående mulighet til å skape en identitet som skiller oss fra andre norske byer, som bidrar til en bærekraftig og fremtidsrettet by og som gjør oss enda stoltere av byen vi bor og arbeider i, sier Anita Orlund, administrerende direktør i Kunnskapsbyen Lillestrøm.

 

Ny visjon for byen
Kunnskapsbyen Lillestrøm og Lillestrøm Eiendomsforum har laget en visjon for byen, med en grafisk profil og en verktøykasse som er tilgjengelig for alle.

- Visjonen har i seg både den byen vi allerede er, og den vi har mulighet til å være, forklarer Orlund.

Kort vei til alt
Tett på verden-visjonen er forankret i at Lillestrøm er byen nærmest både hovedstaden og resten av verden (via Gardermoen). Visjonen forteller også at regionen vår utvikler verdensledende teknologi, med impulser utenfra, til markeder over hele verden.

Kunnskapsrike mennesker
- Her deler vi kunnskap, både i forskningsmiljøene, blant studentene og i fremtidrettede virksomheter med spennende arbeidsplasser. På Norges Varemesse møtes også tusenvis av mennesker hvert år, og de kommer fra hele verden. Vi er veldig internasjonale her i vår region, vi er skikkelig tett på verden, forteller en entusiastisk Orlund.

Hun er opptatt av at Tett på verden også handler om mentalitet.
– Det handler om en «state of mind». Her ser vi utover og skaper innover. Vi er ikke innadvendte og ekskluderende, sier hun.

 

Bruk verktøyene
Lederen for Kunnskapsbyen Lillestrøm oppfordrer derfor alle i regionen til å leve etter visjonen. Både næringsliv, kommune, organisasjoner og frivilligheten.
- Vær åpen for nye impulser, søk ny kunnskap. På den måten kan vi utvikle oss og skape nye, framtidsrettede arbeidsplasser, sier Orlund.

 

Her kan du laste ned verktøy som du og din virksomhet kan bruke.

 

  • #lillestrøm
  • #eiendom
  • #næring
Tilbake
ANNET INNHOLD