Lillestrøm
TESTER BYENS DATING-STEDER: Thea Kristine Rønsen (t.v.) og Maria Linnerud har gode tips til deg som er klar for en sommerflørt. <br/>Foto: Anne Merete Hagnæss Rodem
TESTER BYENS DATING-STEDER: Thea Kristine Rønsen (t.v.) og Maria Linnerud har gode tips til deg som er klar for en sommerflørt.
Foto: Anne Merete Hagnæss Rodem

Thea og Marias hotteste date-steder i Lillestrøm

– Hele poenget med den første daten, er å komme seg til date nummer to! Derfor er førsteinntrykket avgjørende.

Thea Kristine Rønsen (18) og Maria Linnerud (17) er fra Frogner i Sørum, går på Lillestrøm videregående skole, og jobber som frilansere for Lillestrømlivet. Gjennom flere artikler kan du følge dem og deres meninger om mangt i Lillestrøm. Her kan du lese deres synspunkter om datingsteder i Lillestrøm. 

– For oss har det alltid vært vanskelig å vite hva som skjer i Lillestrøm, spesielt hvor man kan gå på date. Det kan fort bli kleint, eller være helt feil stemning. Vi har derfor gått gjennom Lillestrøms gater og funnet ni herlige steder du kan ta med partneren din, ler jentene. 

Romantisk middag på Casa Mia

Ta en tur til Italia, midt i Lillestrøm! Og det helt uten å måtte kjøpe flybillett. Bellissimo! Her er stemningen dempet og romantisk, og dere kan kose dere med nydelig mat og vin. Personalet er superhyggelig og slår gjerne av en prat, som gjør at du føler deg veldig velkommen. Et lite tips: avslutt middagen med sjokoladefondanten – den er ubeskrivelig god og smelter i munnen din! 

Vil du imponere? Gå på Chi

Chi er en elegant restaurant med en fantastisk, asiatisk meny! Her er det rolig stemning og klassisk musikk. Dette er stedet Christian Grey ville tatt med Anastasia på en date og delt en flaske vin. Chi ligger rett ved kinoen, så her går det an å utvide daten og få ekstra mye kvalitetstid etter det gode måltidet. 

Foto: Thea Kristine Rønsen 

Sushi til en billig penge på Asian Dinner

Hvis du ikke lyst til å brenne alle pengene dine på en dyr restaurant, er Asian Dinner et godt alternativ. Hit kan du ta med deg daten din for en mer avslappet opplevelse. For ungdommer som oss, hadde vi gjerne tatt turen hit. Både for det flotte personalet, og den rimelige og gode maten. 

Et lite stykke Paris på Garçon

Paris er kjent for å være verdens mest romantiske by, og stikker du hodet inn på kafeen på Lillestrøm Stasjon, vil du føle at du er i den franske hovedstaden. Den gamle jernbanebygningen fra 1934 er i dag et av Lillestrøms flotteste bygg. Her byr de på god kaffe laget med kjærlighet, og gode retter som er perfekt for en enkel lunsj. Er det Tinder-daten du skal møte her? Ønsker du å stikke av etter ti minutter, så er det jo greit at det er kort vei til tog og buss. 

Se en film på Odeon kino

For mange egner ikke kino seg for første date, men for dere turtelduer som vil sitte og kline på bakerste rad, så er det mange muligheter på Odeon kino i Lillestrøm (SF Kino har byttet navn). Dersom dere deler en boks med popcorn, er det fort gjort at hendene deres kommer borti hverandre. Og vips ... 

En eksklusiv middag på Hinoki

Ettårs-jubileum? Når dere skal feire noe stort, kan man dra hit for å nyte nydelig japansk mat! Her er det masse spennende sushi-retter, laget på en veldig stilig måte. Her ser det fancy ut, det er god stemning og deilig mat. Den romantiske musikken og den varme belysningen setter virkelig stemningen. Her blir det fort hett ...

Foto: Maria Linnerud 

Egon – for store og for små

Klassiske Egon er et uformelt møtested med mat som er enkel å like, midt i Storgata. Restauranten har en romantisk stemning med dus belysning, og er ikke for høylytt slik at du og daten din kan ha en hyggelig samtale. Det er mye spennende på veggene du kan se på dersom daten din skulle være kjedelig. 

Gjør daten om til en weekend på Thon Hotel Arena

Fungerer daten bedre enn forventet? Her er det mange muligheter, men det beste av alt er velværeavdelingen. Her kan dere kose dere med en forfriskende dukkert i bassenget eller slappe av i boblebadet eller badstuen, før dere går til middag på fantastiske Brasseri Arena. 

Foto: Maria Linnerud

Chill måltid på Raus

Burgerrestauranten Raus er koselig og intim – så intim de på nabobordet kan høre hva dere sier. Så pass på å ikke røpe alle hemmelighetene dine. Prøv burgeren «Juicy Lucy», som ble kåret til Norges beste burger i fjor. Supergod! 

Tilbake
ANNET INNHOLD