Lillestrøm

Torvhandlere søkes til årets Julemarked

I disse dager jaktes det etter aktører med gode lokale råvarer eller produkter som kan være interessert i standplass i et av "julehusene" under årets "Jul i Lillestrøm" som er et julemarked på Torvet midt i byen.

Jul i Lillestrøm er byens største satsning på et julemarked noen sinne og vil bestå av blant annet nevnte julehus med kvalitetsprodukter og gode utstillere, skøytebane med tilhørende varme-lavvo, pepperkakeby med innsendte bidrag fra hele den nye storkommunen (Skedmso, Sørum & Fet), Lysbue for instagram-generasjonen og en rekke andre attraksjoner. Hver lørdag i perioden vil det også være aktiviteter som konserter, juleverksted for barn, og besøk av Thon Hotel's sitt mobile Ski-Hopp hvor våghalser kan forsøke å hoppe på ski.
Jul i Lillestrøm vil arrangeres fra 23.11.19 tom. 28.12.19


Bodene (Julehusene) er 3m (brede) x 2,5m (dype) med et tak foran på 0,5m overheng. Alle boder har innlagt strøm.

 

Vi fører en inngangspris på kr 5.500,- per bod i 5 uker + 760,- i felleskostnader i år for å skape et godt julemarked for både utstillere og for byens innbyggere.

Priser i 2020 vil ligge på nærmere 10.000,- i leie og 1.760 i felleskostnader.

Det er med andre ord gode muligheter for å tjene en slant eller to for dyktige bønder og utstillere eller andre aktører med gode kvalitetsprodukter.


Er du interessert i en slik mulighet, eller kjenner du noen som dette kunne vært aktuelt for? Vi håper i alle fall det og ønsker tilbakemelding så snart som mulig fra aktuelle aktører slik at vi kan spikre alle detaljer så tidlig som mulig. Send mail til magnus@massiv.no for å sikre deg din mulighet til å tjene gode penger i jula på byens nye julemarked.

Tilbake
ANNET INNHOLD