Lillestrøm
Foto: Pål Brenne
Foto: Pål Brenne

Ungdommen «tar en Tarzan»!

Hva betyr det? spør du. Godt spørsmål, sier jeg.

Et sted mellom Kløfta og Lørenfallet finner man en helt normal parkeringsplass.

Går man ut av bilen og følger veien til fots litt innover i skogen befinner man seg plutselig i en Tarzan-film, eller en annen film som foregår i jungelen da. King Kong, kanskje. Trær med “lianer” (egentlig klatretau), taubroer, og taubaner.

Mye tau, rett og slett.

Men tauet er der av en grunn, det er nemlig omhyggelig plassert der for å lage en rekke klatreløyper i stigende vanskelighetsgrad, som krever varierende mengde Gorilla-DNA. 11 stykker faktisk, i tillegg til 35 ziplines. Er du tøff nok for Hauken? Eller greier det seg med Ekornet?

 

Foto: Pål Brenne

Dette er Høyt og Lavt Lillestrøm, en klatrepark designet for at ditt adrenalinnivå skal nå nye høyder.

Pun intended hehe.

Kanskje er du som meg? En tilsynelatende stor og sterk fyr, men alt i alt relativt lettskremt. Høyt og Lavt har på strategisk vis plassert en varm lavvo midt på området. Skinnfeller, bål, og alt som hører lavvo til.

Se video fra klatreparken!

I tillegg har de grill, og grill er en sentral del av all sommermoro.

Det har vi lært av samtlige Kiwi- og Rema 1000-reklamer. I kaféen/kiosken får man kjøpt boller, kaffe, og alt annet man vil forvente å finne i en kiosk. Alt ligger til rette for en utsøkt dag, enten man liker adrenalin eller rolig kos i godværet.  

 

Klatreparken Høyt og Lavt byr på mye moro for liten og stor. Her kan hele familien enkelt finne en løype som passer for seg, og føle seg litt som et ekorn for en dag. Det syns jeg vi som lever i 2018 fortjener.

Og har du høydeskrekk kan du gjøre som meg. Nemlig more deg med å ta flaue bilder av vennene dine i teit klatreutstyr.

For ingen ser bra ut i klatreutstyr. 

Tilbake
ANNET INNHOLD