Lillestrøm
Bli med på utekino i Kirkeparken i Lillestrøm!
Bli med på utekino i Kirkeparken i Lillestrøm!

Utekino i Lillestrøm

Fredag 13. September rigges det opp til utekino for store og små i Kirkeparken i Lillestrøm. Og du er invitert!

Nå er det endelig tid for utekino i Lillestrøm...

 

Fredag 13. september inviterer vi alle våre venner til en hyggelig kveld for store & små, hvor Kirkeparken vil bli transformert til en majestetisk kinosal for en kveld! Vi står klare for å underholde dere denne kvelden med både en barnefilm og en film for voksne.

 

Avstemming av hvilke filmer som skal vises kommer snart!


Utekinoen i Lillestrøm blir arrangert gjennom Skedsmo Kommune og Lillestrøm Næringsråd sin satsning på aktivitet, liv og røre i Lillestrøm Sentrum. Prosjektleder for utekinoen, Daniel Hamnes i Massiv AS, gleder seg til å benytte en av byens grønne lunger til utekino.
Kirkeparken er et fantastisk byrom og vil sette en flott ramme rundt utekinoen. Vi må takke Kommunen og ikke minst Lillestrøm Kirke for engasjementet rundt dette tiltaket og ser frem til å skape gode opplevelser for store og små


Massiv AS ble tidligere i år tildelt rollen som Aktivitetskoordinator for Lillestrøm By. Et prosjekt Skedsmo Kommune og Lillestrøm Næringsråd står bak for å skape økt aktivitet i Lillestrøm Sentrum. Fra før har Kommunen og Næringsrådets Aktivitetskoordinator stått bak Minigolf prosjektet på Torvet. 

Oppslutningen rundt Minigolfen har vært enorm og gir oss mulighet til å skape andre aktiviteter i sentrum. Lillestrøm skal være en levende by med aktiviteter i alle byrom. Kommunen har vært dyktige til å utvikle noen fantasitkse områder som vi håper vil fylles med liv og røre i årene som kommer.


Utekinoen i Kirkeparken kan lokke med god stemning, film på storskjerm, kiosk og foodtruck både før og under filmene. Ta med fluktstoler, sakkosekk, pledd eller stressless om du vil, her setter bare fantasien grenser.

 

Sammen skaper vi Lillestrøm's råeste kinosal ♥

 

Det er bestilt godt vær, men om uhellet skulle være ute, har Lillestrøm Kirke sagt at de vil åpne dørene. Det er altså ingen grunn til å holde seg hjemme!

Sjekk ut eventet på Facebook ved å klikke her.

  • #utekino
  • #aktivitetskoordinator
  • #massiv
  • #skedsmo
  • #kommune
  • #lillestrøm
  • #næringsråd
  • #kino
  • #aktivitet
Tilbake
ANNET INNHOLD