Lillestrøm
MORO OG UFORMELT: – Her er det bare å møte opp og ha det gøy, sier (fra venstre) Peter Blanck, Martin Sigley og Endre Guriby, alle bosatt i Rælingen. Foto: Anne Merete Hagnæss Rodem
MORO OG UFORMELT: – Her er det bare å møte opp og ha det gøy, sier (fra venstre) Peter Blanck, Martin Sigley og Endre Guriby, alle bosatt i Rælingen. Foto: Anne Merete Hagnæss Rodem

Bli med på en runde på Lillestrøm Golfbane!

Trodde du at du måtte sette av en hel dag for å gå en runde på golfbanen?

Golfbanen i Lillestrøm er ikke stå stor, den har foreløpig bare seks hull. Til gjengjeld er den perfekt for en kjapp treningsrunde, sier de vi møtte på banen denne dagen.

VED VANNHULLET: Endre Guriby sikter før han skal putte. 

Peter Blanck og Endre Guriby møtte tilfeldigvis Martin Sigley ved utslag. De bestemte seg for å gå sammen og det ble en lystig runde. 
– Dette er typisk for denne banen, det er hyggelig og uformelt. Man møtes og går en runde og det tar ikke hele dagen. Det er supert, for alle har jo begrenset med tid. 

PÅ DATE: Silje Eklund Johansen benyttet anledningen til en tur innom banen i Lillestrøm etter en romantisk middagsdate på Casa Mia. 

Silje Eklund Johansen fra Nes Golfklubb har 18 i handicap og elsker å spille golf. 
– Jeg spiller nesten hver dag i sommersesongen. I dag var vi på middag på Casa Mia, så da passet det perfekt å dra hit etterpå. Det er Alexanders første gang, og han var kjempeflink. Dette lover bra! ler Silje fornøyd. 

NYBEGYNNERFLAKS? Alexander Dalstrøen imponerte daten Silje Eklund Johansen med noen fantastiske svingslag. 
GOLF-ENTUSIASTER: Juan Lopez Garcia har jobbet for Lillestrøm Golfklubb i 15 år. Øyvind Wahl er ny styreleder av året. 

Styreleder i Lillestrøm Golfklubb, Øyvind Wahl, flyttet til Lillestrøm for fem år siden, da han fikk jobb som energi- og klimarådgiver i Skedsmo kommune. Han innrømmer at han ble overrasket at det var en golfbane noen få minutter unna med sykkel fra sitt hjem i Ole Bulls gate. 

DANSETIME? Juan Lopez Garcia hjelper Veronica Melsnes fra Skjetten med svingen.   

– Det er jo helt supert og jeg tar turen hit så ofte jeg kan. Jeg trives godt her og nå syntes jeg det var på tide å gi noe tilbake til klubben. Det er en god dugnadsånd her, og det er det nye klubbhuset et godt bevis på, sier Øyvind fornøyd. 

UT PÅ TUR: Øyvind Wahl (t.v.) og Juan Lopez Garcia slår et slag for Lillestrøm Golfklubb og stiller velvillig opp på dugnader og verv for klubben. 

Alle som har vært på golfbanen i Lillestrøm de siste 15 årene, kjenner Juan Lopez Garcia. Han bor i Sagdalen om sommeren og har jobbet med alt mulig i klubben alle sesonger. Om vinteren gjør han som trekkfuglene – han reiser til Spania, til sin leilighet i Alicante, sammen med sin kjære Irina Batuyeva, som nå jobber som greenkeeper og golfinstruktør. Hun er også ballettpedagog ved Norsk Ballettinstitutt i Lillestrøm. 

DOBBELDATE MED HVER SIN STIAN: – Gutta spiller golf, men vi er nybegynnere. Dette var kjempegøy, Ine Johaug, Stian Solberg, Veronica Melsnes og Stian Søbyhagen 

– Her skal vi spille mer, det var kjempegøy, sier Veronica Melsnes fra Skjetten. Hun har tatt golfkortet tidligere, men ikke spilt på fire år. Nå var det på tide, kjæresten Stian Søbyhagen overtalte henne til en tur på banen. Sammen med vennene Stian Solberg og kjæresten Ine Johaug. 

SÅNN JA! Stian Søbyhagen er godt fornøyd med å ha fått med seg Veronica Melsnes på driving rangen. 

– Det gikk overraskende bra til at det har vært så lenge siden sist. I dag har vi bare slått på driving rangen, men vi får ta oss en tur på banen snart. 

Tilbake
ANNET INNHOLD