Lillestrøm
MARIA OG THEA SITT RUSSESLIPP: @SAMEPROCEDURE2019
MARIA OG THEA SITT RUSSESLIPP: @SAMEPROCEDURE2019

Veien til russetida (episode 3): SLIPPFEST

LillestrømLivet følger Lillestrøm vgs-russen Maria Linnerud og Thea Kristine Rønsen gjennom russetiden. Bli med på slippfesten for deres russekonsept «Same Procedure»!


Se episode 1 og 2 her:

Veien til russetida (episode 1): HVA KOSTER RUSSETIDEN? 

Thea Kristine Rønsen og Maria Linnerud er russ ved Lillestrøm i 2019 og nå kan DU bli med på reisen! I løpet av de neste månedene skal vi innom både pengebruk, russepress og mange morsomheter.

Thea Kristine Rønsen og Maria Linnerud

I første episode tar jentene for seg pengebruken til dem og russegruppen deres. De setter opp budsjett og viser hvor mye penger som faktisk skal ut.Veien til russetida (episode 2): RUSSETREFF I SÄLEN

Lillestrøm vgs-russen Maria Linnerud og Thea Rønsen har vært på russetreff i Sälen. Her er deres ufiltrerte referat fra turen.

Maria Linnerud og Thea Kristine RønsenMaria: 

– Helgen i Sälen gikk veldig fort,  jeg skulle ønske vi hadde mer tid der. Opplegget var satt fra start til slutt og arrangementet har i ettertid fått veldig mye kritikk. Både på grunn dårlig hytter og strenge vakter.  I tillegg til at flere ble jenter ble dopet ned! Noen gutter hadde puttet noe i drinkene til disse jentene, slik at de ble hentet i ambulanse. Noe jeg syntes vi ikke skal gå for detaljert inn i, men vaktene på Sälen tok hvert fall godt tak i dette. Det var skummelt, men det gikk heldigvis bra med alle. 

Jeg syntes selv at gruppen vår hadde en veldig god opplevelse på dette treffet. Vi dro for å kose oss med vennene våre og det gjorde vi. Da vi kom ble vi tildelt en flott hytte, som jeg aldri ville byttet bort. Vi bodde så fint til, nær både gallamiddagen og bussene som skulle ta oss til klubbene. Dette likte jeg godt, men dessverre var det veldig lange køer ... Mange klaget på gallamiddagen, fordi det ikke var slik de hadde forventet. Men vi fikk i alle fall middag, og det var vi fornøyde med.


Jeg vil selv gi Sälen terningkast 5, siden jeg har gode minner derifra. Ville gjort alt for å oppleve det igjen, og gleder meg veldig til neste russetreff. 


© LillestrømLivet: Private bilder

Thea: 

– For et kontroversielt russetreff! Dette var tross alt mitt første treff, så jeg har ikke så mye å sammenligne det med, men jeg har hørt mye om og men om Sälen. Vakter som leker politi, evig lange køer og alt for dyre drinker. Jeg er jo litt enig i dette. Vi sto i busskø for å dra på afterski, for hytta vår lå ikke på samme sted som klubbene, og når man presser over 100 fulle ungdommer inn på en bitteliten køplass er det dømt til å gå rett vest. Jeg har aldri hørt et menneske skrike kraftigere enn det den vakten gjorde og det fikk meg til å skjelve i buksene. Alle gledet seg til afterski og vi satt på nakken til hverandre, sang og gjorde det beste ut av den eviglange køen. Han drepte stemningen totalt for å si det sånn. På slutten av oppholdet måtte vi også betale for noen forsvunnede badstuesteiner, som er veldig merkelig siden det ikke var noen der fra begynnelsen av. Damen som sjekket hytta før vi reiste trodde i allefall ikke på oss. Men hvem kan klandre henne når vi ikke hadde noen bevis, og en haug av fulle ungdommer er ikke så veldig troverdige.

© LillestrømLivet: Foto: Maria Linnerud


Jeg skal jo ikke bare snakke negativt om Sälen, heller. Hytta vi bodde på så ut som en et hus. Tre rom, to bad, stor stue og kjøkken. Alt man kan ønske seg til en gjeng på åtte jenter. Vi bodde rett ved slalombakken. Legg merke til "bakken" i entall. Sälen som er et kjent alpinanlegg hadde kun én bakke åpen! Det var litt skuffende, men været kan man ikke gjøre det noe med.. Klubbene hadde bra stemning; høylytt, svett og varmt. Mer kan man ikke forvente. Erik og Kriss spilte sanger som fylte alle i salen med nostalgi, TIX kjørte på med hoppesanger og til og med "The start of something new" fra High School Musical. Jeg var svært begeistret, som den High School Musical-fanatikeren jeg er. 

Tilbake
ANNET INNHOLD